her_crow

the worst game

Apr. 17., 2010 | 07:42 pm
No:: her_crow

man ir atnācis uzaicinājums uz jauno HitFruktu, un es vēlētos izdarīt publisku paziņojumu: es šoreiz šajā spēlē nepiedalīšos. I'm just saying up front, jo pagājušajā reizē, kad šī spēle notika, bija pilnīgs pasākumu izsīkums un nebija iespējams satikties ne ar vienu dzīvu dvēseli, jo visi dzīvoja paniskās bailēs no tā, ka es viņus varētu nogalināt ar to nolādēto augli. šī spēle ir totāls party killeris, jo tā liedz vairākiem cilvēkiem savākties kopā.

es atceros, ka man toreiz vajadzēja pārvākties uz jauno dzīvokli un es nevarēju ne tikai sarunāt cilvēkus, kas man palīdzētu to izdarīt, bet arī nevarēju noorganizēt sālsmaizi, jo visi baidījās nākt un satikt savu potenciālo slepkavu. I was mad as a coconut.

es gan pieļauju, ka tagad divas nedēļas būs visai līdzīgi, un nekādi lielāki pasākumi nenotiks, bet vismaz es ceru, ka neviens nebaidīsies sastapt MANI. es arī ceru, ka organizētāji būs tik jauki un uz spēles sākumu varēs apstiprināt informāciju, ka es anketu neesmu iesūtījis un ar augļiem nevienu negalināšu.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.