her_crow

stupid tuesdays

Mar. 2., 2010 | 01:17 pm
No:: her_crow

tās mašīnu problēmas mani nobeigs. vakar vilkām audi uz Ikšķili pa lietu. es tur iekšā jutos kā zemūdenē, jo no velkošās mašīnas viss slapjums nāca tieši manā logā un tā kā audi bija nosēdies akumulators, tad nevarēja ierubīt logu tīrītājus. tu redzi tikai ļoti izplūdušus priekšējās mašīnas gabarītus un viss pārējais ir pilnīgs melnums. vispār diezgan ekstrēma sajūta.

nometām mašīnu Gunčas sētā. šodien Gintars zvana un saka, ka viņš nesola, ka varēs mašīnu saremontēt. tad vēl Gunča zvana un gruzī, ka viņa sēta nav nekāda stajanka. nē nu es jau viņu varu saprast, ka nav forši, ka tava sēta pilna ar visādiem mašīnu graustiem, bet mana neiecietība neļauj skatīties uz lietām objektīvi, tapēc man liekas, ka viņš ir liels un spalvains pimpis. nu bļe, man besī parasti autoservisi - tur tu aizved mašīnu un visi uzreiz izskatās tā, ka tu, dodot viņiem darbu, viņus moci ar nokaitētu dzelzi. kas, naudu viņiem nevajag? un tad viņi kaut kā pēc mēneša ir saņēmušies apskatīt tavu mašīnu un kaut ko drusku sataisa, lai tikai pirmajā krustojumā viss izjuktu pa vīlēm. pie Gintara ir principā tāpat, tikai viņš neizskatās nomocīts, kad viņam tiek atvests kāds vāģis ko salabot, un mašīna iztur līdz otrajam krustojumam.

pie tam vēl dzīvoklī ir aizdambējies viss, kas vien var aizdambēties, un tu pat zobus nevari izmazgāt no rīta. what is wrong with the world today?
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.