kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 7th, 2009|11:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Nu vot tā, Helēnas Mirrenas Fedru muļķīgā kārtā palaidu vējā. Dikti sasāpinājos. Taču daba tukšumu nemīl - monoizrāde (viens no favorītžanriem) ar Indru Burkovsku galvenajā lomā. Beidzot, beidzot, beidzot ir šī unikālā iespēja redzēt viņu vienu pašu, izspēlējam būtisku sieviešu likteņus. Dzīvajā.
Savulaik viņas Aisedora Dunkane, redzēta TV, iemīlināja mani teātrī (Un TB apmeklējumus tīkamākus dara fakts, ka viņas bilde ir tieši skatiena attālumā no vietas, kur var ērti sēdēt un iedzert:).
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pata
Date:April 8th, 2009 - 09:31 am
(Link)
es braukšu! es braukšu un skatīšos Fedru 24.jūnijā :) Mirren rullz!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 8th, 2009 - 09:52 am
(Link)
ahhh, būtu es ragana ar spalvainu kārpu uz zoda un paplukušu mellu kaķi brunčos, piekonektētots Tavam astrālajam ķermenim mirklī, kad baudīsi to skaistumu:)
Visādi citādi atliek vien cerēt, ka neba jau pēdējo reizi.

Btw, iedomājies UCLA studentiem USA biļetes uz izrādi, kur Ipēra spēlē galv. lomu, maksā 7 USD. Vienkārši psc, pilnīgi varētu fiktivi apprecēties, lai uz brīdi nokļūtu labākā kultūrvidē:)
[User Picture]
From:[info]pata
Date:April 8th, 2009 - 10:11 am
(Link)
:) ir jau vēl tiešā translācija no teātra vairākos UK kinoteātros. tas gan nav tas pats, kas sēdēt teātrī, bet viss notiek tiešraidē. redzēt kaut ko ir labāk nekā neredzēt neko. bet gan jau būs vēl citi iestudējumi!
fiktīva laulība ... jā, ir vērts par to padomāt ..
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 8th, 2009 - 10:15 am
(Link)
Ja es uz to laiku būtu Uk, noteikti izmantotu arī tādu iespēju. Tā teikt, 10 procenti no kaut kā irr labāki par 100 procentiem no nekā. Taču speciāli braukt uz kino - neesmu TIK bagāta..

Jā. lai Tev labi noveicas, šis varētu būt viens no lieliskākajiem piedzīvojumiem evā!