kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 4th, 2009|09:41 am

helvetica
nesaprotu, kur tu izrāvi bučošanos - vai tas ir vienīgais ar ko tev saistas homoseksuāli ļaudis?
Runa ir par to, ka homoseksuāliem ļaudīm gadās, ka ir jāpiedzīvo nepaīkamos brīžus publiskās vietās, it īpaši tādās, kur ļaudis lieto alkoholu un jūtas brīvi paust savas nostājas visādos jautājumos. Lai ari Tev, piemēram, ir vienalga, kāda ir cilvēku orientācija, ļauti daudziem ļaudīm tas tomēr rada problēmas.
Ja piemēram, ierindas klubos homoseksuālam pārim var gadīties justies neērti sakarā ar kaimiņgalda personu ķiķināsanu un intensīvo skatīšanos, varbūt pat it-kā-garām-ejot izteiktajām piezīmēm, tad gay-friendly klubos par tādu uzvedību ļaudis tiks palūgti aizdoties uz citu klubu. Vide foršāka, kad kluba administrācija uzņemas atbildību par saviem apmeklētājiem, nevis liek situācijas risināt pašiem. Jūtos ērtāk, tāpēc arī izvēlos tādas vietas, nevis kādu geju un lezbiešu glābšanas nolūku dēļ.

tieši tāpat reizēm izvēlamies dzert gaģušņikos blakus bomžiem vai parkos uz soliņiem, jo vienkārši neinteresē klubu sabiedrība, 'pokazuha' un meklēšanās un riesta rituāli, kuru dēļ ļaudis visbiežāk dodas uz publiskiem tusiņiem.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.