kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 3rd, 2009|10:31 pm

helvetica
gay-friendly sevi publiski reklamē kā tādu, tādējādi apzināti 'izsaucot uz sevi uguni' un uzņemoties atbildību aizsargāties pret to.
gay friendly izpaužas arī tajā, ka apkalpojošais personāls nav straight, kā rezultātā jebkādi pārkāpumi attiecībā uz nepatikas izrādīšanu attiecībā uz viendzimuma pāru attiecībam publiskajā telpā, tiks operatīvi atrisinātas (atškirībā no parastajiem klubiem, kur apsardze iejaucas tikai tad, kad kads kādam dod pa mūli, līdz tam pusbalsī izteiktas piezīmes, ķiķināsana un jebkāda cita veida neomulīgi-justies-likšana, bez fiziskā kontakta un vispārējā apmeklētāju miera traucēšanas, tiek ignorēta kā no apkārtējo, tā arī stāfa puses...)
proti, ka uzņēmums apņemas aizstāvēt savus 'noteiktas kategorijas' klientus sava iestādījuma teritorijā. ne jau par to, vai ir vai nav problēmas diviem puišiem vai divām meitenēm pabučoties uz deju plača. par uzņēmuma stratēģiju tas ir.


p.s. atzimēšu, ka Pienam neko nepārmetu. vieta ļoti jauka. Un es to labprāt apmeklētu on regular basis, ja vien tas atšķirtos no citām vienkārši jaukajām vietām ar man būtisku nosacījumu (un, protams, es saprotu, ka manas vēlmes nav visiem saistošas etc. ,tāpēc jau tas bija privāts ieraksts par privātiem iespaidiem)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.