kanariņš - Krēmīgais ķirbju un vistas pīrāgs [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Krēmīgais ķirbju un vistas pīrāgs [Nov. 12th, 2011|03:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tikko finalizēju šīs recepted degustēšanu. Laikam pēc izņemšanas no krāsns ir nedaudz jāpagaida, lai atdziest, citādāk "krēmīgais ķirbju un vistas pīrāgs" ir vairāk "pļurīgais ķirbju un vistas pīrāgs kraukšķīgā čaulītē". Bet visādi citādi recepte elementāra, nekas daudz tur nav vajadzīgs un, ja taisa divatā vai vairāk-atā, tad visu sameistarot var ļoti ātri, jo, kā parasti, visādas graizīšanas darbi aizņem daudz vairāk laika, nekā reāla gatavošana. Lai arī sastāvdaļas maz, beigās pīrāgs sanāk gana liels, pietiks visiem. Tiesa, daudz miltu un sviestu, tamdēļ svara vērotāji uzmanās!
Netērējiet naudu, pērkot vistas fileju - pērciet veselu vistu, jo pa divreiz lētāku cenu jūs dabūsiet gan vajadzīgo filejas daudzumu (250g), gan vēl pāri paliks cepama, vārāma, sutināma vai pa daļām maraziļņikā iebāžama un vēlāk utilizējama vista! oregānō vietā, protams, var lietot jebkādas garšvielas pēc paša patikšanas vai mājās esamības, sieru es piebērnu vairāk, nekā receptē norādīts, jo man ļotgaršo siers un pēc šīs receptes tagad es vispār zināšu, kā tos gardos siera radziņus dabūt gatavus (tā teikt - ķirbju vistas pildījums var iet dēt) un pēc saviem skaistuma ideāliem izvairītos lietot 500ml piena pildījuma pagatavošanai, mazāk arī will do the trick.

rezultāts garšīgs. Vīna vietā klāt prasītos auksts kefīrs, bet to jau cetrassezonas nekad jums nepateiks...
linkpost comment