kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 21st, 2011|09:03 am

helvetica
un - trīs lietas sliktas lietas - trešā lieta, kas man nepatīk bd, ir, ka:
1) vecāki reizēm izmanto bd, lai veicinātu sava uzņēmuma produkcijas noietu vai iegūtu sev jaunu sadarbības partneri. Jā, reizēm tas ir nesavtīgi no sirds, nu, ka, es, piemēram, strādāju tādā vietā, man ir iespējas šo un to un tad es varētu tā kā šādā vai tādā aktivitātē jūs atbalstīt (ar kādu resursu vai aktivitāti), kā tas notiek, kad resotrāna pavārs noziedo laiku, gatavojot sīkuliņiem āra pikniku vai šuvēja sagādā tekstilatgriezumus bērnu vajadzībām etc., bet nevis brutāli "taisīsim visiem bērniem vienādus sporta krekliņus ar apdrukām (drukāsim manā firmā)"
2) ka pakalpojumus pērk no bd pietuvunātiem cilvēkiem, piem., audzinātājas vīrs ir prof. fotogrāfs, tamdēļ viņš dabū bildēt pilnīgi visas dārziņa grupiņas. Mans vīrs varbūt arī ir profesionāls fotogrāfs un arī gribētu tikt pie iespējas noplēst garantētu piķi no 50+ cilvēkiem.

Nē, nu, skaidrs, ka bd risina lietas kā pašam vieglāk, ērtāk un ātrāk un skaicka es vai daži citi vecāki būsim pārāk slinki paši, piemēram, vienmēr darīt visu un sekot līdzi, nu, tur sagādāt stafu vai meklēt un salīdzināt firmas etc., bet no otras puses es vēlētos tomēr dārziņā redzēt tādu kā Šveices modeli, kur lēmumi tiek publiskoti un likti uz piekrišanu/nepiekrišanu.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.