kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 1st, 2011|11:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jurģim liepniekam par lielu nepatiku, aktivitātes visādos mazos muzejos (un filiālēs), turpinās.

Beļcovas-Sutas dzīvoklī par dzīvesmākslu LV 20-30 gados turpinās Irēna Bužinska, ņemot priekšā pastkartes. Tā kā varētu aizdoties, jo esu postkrossers un pastkartes man tīk, vien, vai tas ir pietiekams iemesls tam visam pārējam.

toties
Akuratera muzejā būs kkas šāds: "Aicinam uz akciju "Uzspēlēsim Blaumani jeb Blaumanis Akuratera atvilknē" Jāņa Akuratera muzejā no 30.marta līdz 8.aprīlim, kurā notiks seansi par R.Blaumaņa darbiem "Nāves ēnā" un "Indrāni". Seansus vada - Spēles Maģistrs jeb režisors un scenogrāfs Viktors Jansons. " un cik var saprast no tālākā apraksta, tad tā reāli arī būs spēle (skatītāju nav, visi ir dalībnieki), varētu gadīties diezgan hārdkōr (jo jāsagatavojas, jāizlasot Indrānus, Nāves ēnā un Pazudušo dēlu un dalībnieku skaits gana mazs, tiek arī Bībeles, Šekspīra, Čehova, Beketa vārdi pavalkāti) un interesanti, ka šāda, lūk, tiek izmantota metōde, lai profāniem pavēstītu par Blaumani, literatūru, dramaturģiju etc. Es jau pieteicos. brīvas vietas vēl tikai 6. aprīlī 18:00.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]thel
Date:April 2nd, 2011 - 06:13 am
(Link)
Nafig piemini liepnieku? - viņš taču ir patentēts muļķis.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 3rd, 2011 - 09:57 am
(Link)
citēju "klasiķi" :D
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 2nd, 2011 - 08:04 am
(Link)
oi, Jansons ir pilnīgi traks un līdz ar to arī ļoti coolīgs, izvilks no Blaumaņa tādus viķerus, kas pašam dižgaram i nemaz sapņos nav rādījušies. Nebūtu man trešdienu vakaros jāstrādā toč pieteiktos.