kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 7th, 2011|06:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 8th, 2011 - 01:29 am
(Link)
kā jau es sākumā minēju, tad nostāja vairāk ir retōrisks žests, nekā mana kaut kada racionalā nostāja, jo racionāli es par šo jautājumu neesmu domājusi, tā kā man nav tādas ikdienišķas vai profesionālas vajadzības. Man šķita, ka gana skaidri to norādu, atvainojos, ja tas nenolasās
[User Picture]
From:[info]hmmm
Date:March 8th, 2011 - 06:40 am
(Link)
mans jautājums ir par to, kas ir īpašs Tavā cv? :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 8th, 2011 - 10:37 am
(Link)
Nu, informācija par manu dzīves/darba gājumu vietnē, kas nav gluži linkeDIn vai tml, sanāk visai privātas dabas jautājums, uz kuru līdz ar to atļaušos arī neatbildēt.

Ja tas ir retōriskais žests no sērijas "a ko pati?", tad jāsaka, tas ir sūdīgs retorisks žests, kura dēļ vēlme vai nepieciešamība atbildēt tā arī nerodas.
Mīļā miera labad varu teikt, ka, jā, ir pāris sociāli projekti, ar kuriem lepojot, pāris intelektuāli projekti, kas šķiet te nebijuši, un ētiski principāla izvēle nesadarboties ar dažiem ļaudīm, kuru statuss nu ietekme gan būtu noderīga CV uzlabošanai.
Nu, un kā šī informācija palīdz Tev palīdz lasīt ierakstu?
[User Picture]
From:[info]hmmm
Date:March 8th, 2011 - 06:49 pm
(Link)
Sākotnēji tāds arī tas bija domāts - "there is someone definitely wrong on the Internet" :) Bet principā interesanti uzzināt, ar kādu background te cibā katrs ir.