kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 22nd, 2010|10:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zebiext
Date:August 22nd, 2010 - 11:37 pm

savādi

(Link)
man ir 2 datori - viens 2005 gadā Somijā pirkts milzīgs Acer laptops(512 RAM, 40 Gb hard drive, darbojas windows xp) - funkcionē vēl tagad bez pārinstalēšanas..... (lietoju kā rakstāmmašīnu, web browseri, muzačku paklausīties un filmas paskatīties)

otrs - ASUS eee pc 701, pirkts 2007 gada nogalē LV, vienreiz upgreidots uz 2 GB RAM un uzinstalēts linux ubuntu, lietoju kā web browseri un ērti pārnēsājamu rakstāmmašīnu, kā arī muzičku klausities un filmas skatīties, vienīgās problēmas ar šo iekārtu ir bijušas sakarā ar programmatūru (paša stulbības dēļ šo to sačakarēju un tapēc vajadzēja vairākas reizes pārinstalēt dažādas linux operatājsistēmas....

jaunieši, kur ir stress??? man ir pārstāvji no jūsu nopeltajiem datorzīmoliem, pie tam abi pietiekami veci, bet pārsteidzošā kārtā funkcionē...

P.S. jāpiezimē, ka tēju/alu/citus šķīdumus gan neesmu lējis uz augstākminētajām iekārtām
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 22nd, 2010 - 11:48 pm

Re: savādi

(Link)
man ir tāds pats 'otrs', kuram vairs neko nav iespējams pārinstalēt, jo, izrādās, ka atgriežot failus no miskastes atpakaļ uz to sākotnējo vietu, kas ir - attiecīgajā brīdīi portā neiesprausta zibatmiņa - nobrūk jebkāda iespēja jelkad nākotnē lietot ārējās atmiņas devaisus. hurrei!
[User Picture]
From:[info]zebiext
Date:August 22nd, 2010 - 11:54 pm

Re: savādi

(Link)
es būtu optimists un vēlētos tavu asus intereses pēc pačakarēt.... ja tev nav no viņa ko zaudēt (drīkst visu overwrite), tad, manuprāt, cerības atgriezt zudušo darba staciju lietošanas kārtībā ir....
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 23rd, 2010 - 12:39 am

Re: savādi

(Link)
es tagad mēģinu ar neta starpniecību izdabūtt savus supersvarīgos (haha!) dokumentus laukā un tad jau var visko (tikai tā, lai pēctam var netu palaist; esu apsolījusi sencīčiem ziņlasīšanai mantojumā atstāt:)
[User Picture]
From:[info]junona
Date:August 23rd, 2010 - 04:56 am

Re: savādi

(Link)
Nav nekāda stresa. Jā, visādi gadās. Un svarīgi arī, kādā žanrā lieto. Redz, ja ir "aktīvs lietotājs", tad tas arī toughbook nokaus.
He, bet skatos, ka jūs savu dzīvi pušķojat ar linux? Es kādu laiku papušķoju un tad sapratu, ka labāk tomēr ir koncentrēties uz to, ko tu ar kompi dari, nevis uz pašu kompi. Kaut kā tās bezgalīgās iespējas visu ko mainīt + bezgalīgais distribūciju daudzums sāka aprīt neadekvāti lielus laika resursus. Tāpēc atpakaļ pie logiem. Ā, un arī nekādu galvassāpju ar dokumentu savietojamību.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 23rd, 2010 - 09:18 am

Re: savādi

(Link)
Hp nācās pārinstalēt uz atvērto kōdu, jo mazaismīkstais tā savīrusojās, ka nekas cits netalika. Pārējie tika iegādāti mazbudžeta apstākļos, līdz ar ko izvēlēti par 50-100Ls lētākie piedāvājumi bez M un ar atvērtajiem kōdiem. Diemžēl tā vīrusošānās un maksas programmas ir nepatīkamākā M daļa. Atvērtajiem kōdiem - ka pašam jādomā/jāseko visam līdzi, kaukādi fōrumi šmōrumi un programmēšanas, kas manā izpildījumā uzkabina visuu, kas vēl nav pats nobrucis :)