kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 22nd, 2010|05:43 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viens punkts, kurā ziema man patīk nenormāli labāk par vasaru, ir tumsa. Tā kā gulēšana ir viena no manām mīļākajām nodarbēm, tad vasara ar gaismu vēl 23 vakarā un jau atkal sākot no 4 rītā, ir īstas mocības. Ziemā ir tik forši, ej gulēt - tumšs. Mosties 11 priekšpusdienā un tik un tā vēl ir tumšs, strādā, dari savus darbus un nav starpības, vai ir 16 vai 21, sajūta, ka visu laiku ir nakts un nekas nekad nav nokavēts.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:June 22nd, 2010 - 09:28 am
(Link)
man arī patīk tumsa, vien tā sajūta bēdīga, ka IET uz tumsu, bet par tumsu kā tādu nebēdāju nemaz. gulēt gan varu pat saules gaismā :)
[User Picture]
From:[info]marija
Date:June 22nd, 2010 - 10:04 am
(Link)
tā kā man patīk iet laicīgi gulēt, tad pat ja eju 5os no rīta, atlūztu. tad vienīgi 9os gaisma traucē, un modina, bet tā jau pat nav vasaras problēma.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:June 22nd, 2010 - 12:43 pm
(Link)
Uzinstalē labas žalūzijas un būs tev tumsa kad vien vēlies.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:June 22nd, 2010 - 01:04 pm
(Link)
mūsu dzīvesvietas īpatnība ir tāda, ka pie aivērtām ddurvīm/logiem un naktī elpojošiem ļaudīm ļoti ātri paliek smacīgs, līdz ar ko labi žalūzijotie logi tiek atstāti pusvirus ar visiem rīta saulas stariem sejā attiecīgi :(

lai gan tas vairāk par dienas gaitām, kad no migas izvelies aizpampis vasaras spilgtajā, nekomplimentārajā gaismā un tas ui kā sakauj labo uomu..