kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 5th, 2010|11:00 am

helvetica
aizvakar uzzināju, ka ļaudis, kas 3 gadus apaKaļ izsituši mūsu poģikam logu, lai tiktu iekšā, ir saņemti ciet; izrādās, ka diezgan negulŗi 3 pieauguši vīrieši pie kkāda sava koriša uz rajōnu braukuši, pie reizes visādas huiņas padarījuši. 3 gadus atpakaļ es sniedzu skaistu un detalizētu liecību policistiem, jo tā kā naktīs ilgi mēdz būt augšā, tad uz visādiem jocīgiem trokšņiem kāpņtelpā man nav problēmu ieskatīties actiņā, kārtīgi visu un visus atcerēties (pret lieliem un straujiem vīriem, domāju, man vienai beibei nav jēgas vērt duris vaļā un lekties ar draudiem par policijas saukšanu u.tml.) un pat atzīmēt laiku no līdz kas ir noticis.
vakar naktī arī (tikai tagad jau dzīvojot citā rajonā) liela kņada, būkšķi un blīkšķi, it kā 2 naktī miskastes mašīna būtu atbraukusi konteinterus patukšot tieši zem loga; skrienoši ļaudis, sasaukšanās u.tml. Šon no rīta policijas mašīnas (abu šķirņu menti), ātrās palīdzības, kaimiņi besīgi un satraukti apkārt staigā.
nenormāli forši būs E tagad uz rotaļlaukumu vest. No atsvešinātas eksōtikas TAS kļūst par dzīvi, īstu, reālu visur visapkārt. Mainīt dzīves vietu būtu tikai pievērt acis :(
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.