kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 3rd, 2010|12:46 pm

antuanete
Es taisīju pēc šīs receptes http://www.sapforums.lv/index.php?t=1163
Diezgan liels daudzums, pēc tam paliek pāri seleriju kāti :) Makaronu plāksnes pamērcēju verdošā ūdenī, lai mīkstākas. Vispār sanāca garšīgi.
Te viena klasiskā recepte http://gatavo.lv/index.php?menu=1&l=receptes2&no=0&lidz=30&s=5&id=520
Te variācija ar jūras mošķiem http://www.sapforums.lv/index.php?t=58886
Vēl viena lazanja vulgaris, ar gana detalizētu pagatavošanas aprakstu http://www.sapforums.lv/index.php?t=15662
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.