kanariņš - Post a comment
[
entries
|
archive
|
friends
|
userinfo
]
helvetica
[
userinfo
|
sc userinfo
]
[
archive
|
journal archive
]
Jun. 3rd, 2010|
12:46 pm
antuanete
Es taisīju pēc šīs receptes
http://www.sapforums.lv/index.php?t=116
3
Diezgan liels daudzums, pēc tam paliek pāri seleriju kāti :) Makaronu plāksnes pamērcēju verdošā ūdenī, lai mīkstākas. Vispār sanāca garšīgi.
Te viena klasiskā recepte
http://gatavo.lv/index.php?menu=1&l=receptes2&no=0&lidz=30&s=5&id=520
Te variācija ar jūras mošķiem
http://www.sapforums.lv/index.php?t=588
86
Vēl viena lazanja vulgaris, ar gana detalizētu pagatavošanas aprakstu
http://www.sapforums.lv/index.php?t=156
62
link
Read Comments
Reply:
From:
( )
Anonymous
- this user has disabled anonymous posting.
Sviesta Ciba user
Username:
Password:
Log in?
Subject:
No HTML allowed in subject
Don't auto-format:
Message:
Notice!
This user has turned on the option that logs your IP address when posting.