kanariņš - naida ieraksts [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

naida ieraksts [Feb. 26th, 2010|02:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]junona
Date:February 25th, 2010 - 05:48 pm
(Link)
Var jau "izrakstīties" no dažām meillistēm.
Bet parasti jau publiski pasākumi ir domāti iesācējiem jeb "visiem interesentiem". Spečukiem ir savi pasākumi. Un tas ka cilvēki tie paši, tad tā ir mazas valsts problēma. Cik nu mus ir to civlēku, kas var kaut ko jēdzīgu pateikt par mākslu (vai jebkuru citu jomu) tik nu ir. Mums ir 2 ļimoni iedzīvotāju, ko gan vēl var gribēt. Labi, ka vispār ir kāda iestāde, kur it kā var iegūt augstāko izglītību.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 28th, 2010 - 12:36 pm
(Link)
tur jau tā lieta, ka mūsu ierakumu spečukiem nav nekādu pasākumu_tikai obligātās letonikas un vipera konferences ķesītim iekš CV. tādā ziņā man skumji, ka šeit minētās institūcijas nesavāc sev kādu saujiņu papildus auditorijas (ja jau mūsu ir tik maz, tad šic ir svarīgi), aizlāpot tos robus, kurus mācību iestādes savas tuvredzības dēļ ir atstājušas vaļā.
bet, jā, "vidējais lasītājs/klausītājs/skatītājs" (kurš, es atļaušos atzīmēt, nemaz nezina par šādu meilinglisti un tai visdrīzākais nav pievienojies) ir galvenā mērķauditorija visas pārējās eventuālās auditorijas grupas atstājot tur kur tās ir un tāpēc nav brīnums, ka rmt un daudzas citas sponsorētas vietiņas pat nevar savākt nepieciešamo $ no ieejas biļetēm, jo nav īsti kas nāk...