24 May 2011 @ 01:21 pm
 
peec visaadiem eliinas staastiem par boliiviju es ar savu mazo uriinpuusli ar nepacietiibu gaidu shitos piedziivojumus, kur vajadzees buus radoshai attieciibaa uz churaashanu autobusos un nomalees. vislabaakais, protams, ir staasts par vieteejo, kursh autobusaa novilka kurpi, iechuraaja, izleeja pa logu un uzvilka kurpi atpakalj kaajaa.
 
 
( Post a new comment )
zamza[info]arc on May 27th, 2011 - 01:20 am
kad es pēdējo reizi meklēju, es weblapā kayak.co.uk (tas ir lidojumu agregators, kas meklē pav visām lidkompānijām informāciju) aplūkoju visus lidojumus Buenosairesa - Madride - Buenosairesa un Buenosairesa - Londona - Buenosairesa, esmu meklējis arī caur Amsterdamu, Romu, Parīzi un citām lielajām Eiropas pilsētām, uz kurieni no Rīgas ir reisi.

Pēdējo reizi man vislētāk sanāca Aerolineas Argentinas $1250 turp - atpakaļ caur Madridi (Madride ir laba ar to, ka lidosta nav jāmaina kā Londonas gadījumā). Bet tautā runā, ka Iberia uz atlaidēm reizēm dodot biļetes arī pa $1200, kas ir daudz labāk, jo Iberia ir daudz uzticamāka kompānija par AA. Nu un tad atsevišķi jāpiekombinē klāt reiss no Rīgas uz atbilstošo pilsētu. Pagājšgad lidoju ar Iberia (neatceros par cik, bet tas arī Internetā bija lētākais piedāvājums) un interesanti bija, ka Buenosairesa - Barselona bija lētāka par Buenosairesa - Madride, kaut arī fiziski BUE - BRC sastāvēja no 2 lidojumiem, no kuriem BUE - MAD bija identisks abos piedāvājumos. Bet nu aviobiļešu cenu veidošanās loģikai nepkļaujas.

Veiksmīgi,
A.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 27th, 2011 - 02:11 am
Mmmm... Padārgi. Bet nu jādomā. Paldies par padomiem.
(Reply) (Parent) (Link)