24 May 2011 @ 01:21 pm
 
peec visaadiem eliinas staastiem par boliiviju es ar savu mazo uriinpuusli ar nepacietiibu gaidu shitos piedziivojumus, kur vajadzees buus radoshai attieciibaa uz churaashanu autobusos un nomalees. vislabaakais, protams, ir staasts par vieteejo, kursh autobusaa novilka kurpi, iechuraaja, izleeja pa logu un uzvilka kurpi atpakalj kaajaa.
 
 
( Post a new comment )
blond[info]blond on May 24th, 2011 - 08:11 pm
:) klau, vai nevaru palūgt pāris teikumos izstāstīt vēsturi - kur brauc, kāpēc brauc? (neesmu laikam kādu laiku cītīgi sekojusi)
(ā, un es esmu tā pati skuka)
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on May 24th, 2011 - 10:47 pm
braucu uz 2 meeneshiem pa Dienvidameriku, vienkaarshi taapeec, ka jau sen esmu sapnjojusi par braukshanu uz Dienvidameriku. Saakaam Urugvajaa uz 3 dienaam, tad Argentiina, Chiile, Boliivija un Peru. Shobriid esmu Buenosairesaa, un pilseeta tik ljoti patiik, ka esmu gribu palikt sheit ilgaak. Kaut kas no plaanotaa, protams, buus jaaizlaizh, bet celjojums ir diezgan briivs un neplaanots, taa ka marshrutu mainjas noteikti notiks ik pa laikam :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 24th, 2011 - 10:54 pm
Super. Ja es vēl spētu kādreiz tā saņemties - uz diviem mēnešiem... Bet esmu jau apkrāvusies ar pienākumiem, slimībām, gadiem. Nu, neko. Raksti!
(Reply) (Parent) (Link)
blond[info]blond on May 24th, 2011 - 10:55 pm
Un, jā, par Buenosairesu esmu ārkārtīgi daudz laba dzirdējusi. Uz to pilsētu gan varbūt kādreiz aizbraukšu. Jāpatur prātā - un gan jau piepildīsies.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zamza[info]arc on May 25th, 2011 - 10:44 pm
nu tad brauc tik šurpu! kamēr te vēl puspazīstami latvieši mētājas (ja tu esi tā pati skuka;-)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 25th, 2011 - 10:52 pm
Pag, un Tu neesi tas pats no Miķeļtorņa vai kaut kur tur kaimiņos - un aizbrauca mācīties tango pirms n- tajiem gadiem???
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zamza[info]arc on May 25th, 2011 - 10:59 pm
nav taisnība, ka es nebūtu tas pats - es esmu tas pats;-) no Košraga tikai. nu jau gan no Buenosairesas laikam. vasaru būšu Ljā un tad atkal atpakaļ! gaidu ciemos!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 25th, 2011 - 11:50 pm
Tā arī paliki?! Cik gadu jau?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zamza[info]arc on May 25th, 2011 - 11:57 pm
garš stāsts, bet, noapaļojot un ignorējot visādus šurpu-turpu izkritienus, 2arpus gadus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 26th, 2011 - 12:38 am
Interesanti. Tad jau Tu zināsi arī vislētāko nokļūšanas veidu no Rīgas Buonesairesā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zamza[info]arc on May 27th, 2011 - 01:20 am
kad es pēdējo reizi meklēju, es weblapā kayak.co.uk (tas ir lidojumu agregators, kas meklē pav visām lidkompānijām informāciju) aplūkoju visus lidojumus Buenosairesa - Madride - Buenosairesa un Buenosairesa - Londona - Buenosairesa, esmu meklējis arī caur Amsterdamu, Romu, Parīzi un citām lielajām Eiropas pilsētām, uz kurieni no Rīgas ir reisi.

Pēdējo reizi man vislētāk sanāca Aerolineas Argentinas $1250 turp - atpakaļ caur Madridi (Madride ir laba ar to, ka lidosta nav jāmaina kā Londonas gadījumā). Bet tautā runā, ka Iberia uz atlaidēm reizēm dodot biļetes arī pa $1200, kas ir daudz labāk, jo Iberia ir daudz uzticamāka kompānija par AA. Nu un tad atsevišķi jāpiekombinē klāt reiss no Rīgas uz atbilstošo pilsētu. Pagājšgad lidoju ar Iberia (neatceros par cik, bet tas arī Internetā bija lētākais piedāvājums) un interesanti bija, ka Buenosairesa - Barselona bija lētāka par Buenosairesa - Madride, kaut arī fiziski BUE - BRC sastāvēja no 2 lidojumiem, no kuriem BUE - MAD bija identisks abos piedāvājumos. Bet nu aviobiļešu cenu veidošanās loģikai nepkļaujas.

Veiksmīgi,
A.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on May 27th, 2011 - 02:11 am
Mmmm... Padārgi. Bet nu jādomā. Paldies par padomiem.
(Reply) (Parent) (Link)
Hege[info]hege on May 25th, 2011 - 11:12 am
loti interesanti. vel viens risinajums ir adult diapers.
(Reply) (Link)