22 Februāris 2011 @ 08:39
Spēcīgi [vērsiski]  
Vērši redz visu, naudas izteiksmē vai vērtības, un turas dēles pie ikviena, kas ir bagāts vai slavens. Kad vērši iegūst bagātību un statusu tie terorizēs savus padotos un kontrolēs visu un visus kā ar dzelzs zizli. Viņi ienīst pārmaiņas un ir aizdomās par visiem. Par laimi mums pārējiem Vērši parasti  ir stulbi,tāpēc viņi nenonāk nekur tālu dzīvē. Tas varētu būt par iemeslu tam, ka viņiem tīk mētāt aizvainojumus citu virzienā. Vērši parasti ir ļoti resni. Viņi būtu bezcerīgi diplomāti, bet lieliski sociologi, baņķieri vai zagļi.

Vērsis ir lielisks ex-vīrs/sieva, pateicoties savai apņēmībai jūsu kopīgajai pagātnei nekļūt par pagātni. Jo par argumentu, viņi atcerēsies un izmantos katru detaļu no jūsu pagātnes grēkiem, bet nekad savus paša. Viņiem patīk likt jums justies sliktākam.

Mēģiniet pārvarēt savu stūrgalvību un pieņemt izmaiņas ko šis gads atnesīs. Cilvēk uz jums liek cerības jūnijā, uzmeklējiet Vēžveidīgo, lai sadalītu darba slodzi ..

Planēta: Venēra - ruler of sex.

Vadmotīvs: uz sevi centrēts kauslis, kas ir aizvainots par visu.

Talismans: lētas pakāpes varš, korallis un nozagts smaragds.

Laimīgā diena: piektdiena

Garšaugi un augi: ērkšķoga, lēcas, jūras gliemezis.

 
 
trokšņi: Unkle - Broken
 
 
( Post a new comment )
[info]razbainieks on 22. Februāris 2011 - 14:56
Ja tie ir horoskopi, kurus Tu te posto, tad samērā trāpīgi, jo mans ar lieto to pašu horoskopa zīmi. Būtu forši, ja turpinātu viņus bliezt iekšā, jo parastie horoskopi man liekas pārāk novazāti.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 22. Februāris 2011 - 15:28
ir ir tas horoskops. Ja uzduršos vēl kam jaunam un interesantam, noteikti būs te iekšā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)