гражданка (не) пофигистка - Nr.105
Novembris 1., 2013
09:46

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nr.105
Nu pat man te nav ko piebilst =) (jāteic, ka izlasīju akurāt 2 reizes un tāpat nesapratu, ko cien. Mr.Hung Au no manis grib).

steidzams jautājums
 
 
Ievērībai :Prezidents / vadītājs
Godātais kungs ,
 
 
Steidzami Telegrāfa / Swift nodošana : USD $ 35,000,000.00 ( trīsdesmit pieci miljoni ASV dolāri tikai)
 
 
Es esmu Mr Hung Au , Group rīkotājdirektors ( GMD ) / priekšsēdētājs Parādu samierināšanas komitejas Honkonga Autoceļu departaments ( HKHD ) , es saņēmu savu kontaktinformāciju no janvāra , 2010 Vispasaules datu bāzi un dzeltenās lapas enciklopēdija pēc pienācīgas izvērtēšanas ticēt jums ir cienīts personība . Lai gan, es nezinu, cik lielā mērā Jūs esat iepazinušies ar notikumiem , tāpēc es ar jums sazināties .
 
 
Pirmkārt , man ir lūgt jūsu stingri konfidenciāli šajā darījumā , tas ir , ņemot vērā tā raksturu kā pilnīgi konfidenciāla un " TOP SECRET ", ar lielu apjomu , iesaistot notiekošu darījumu , pieprasot maksimālu uzticību , es esmu pārliecināts, un ir pārliecība par savu spēju un uzticamību lai sauktu pie atbildības šo lielisko darījumu . Jaunā valdība ir galvenokārt pilnvarojusi mani , lai pārskatītu un kompensēt visu darbuzņēmēju izcilu nokavētos maksājumus par piešķirtajiem līgumiem kopš maija 1998.gadā līdz , jūnijs 2009 saskaņā ar bijušo valstu vadītāju režīmu .

Attiecīgi , 2001.gada maijā ,ir vērts USD $ 285,000,000.00 ( divi simti un astoņdesmit pieci miljoni ASV dolāri tikai) līgums tika piešķirts ārvalstu sabiedrība Hong Kong Autoceļu departaments ( HKHD ) uzturēšanai Highway struktūru Hong Kong Island , Kowloon un jaunas teritorijas 2002-2005 . Es apzināti pārāk rēķinu līgumu ar USD $ 35,000,000.00 ( trīsdesmit pieci miljoni ASV dolāri tikai) . Faktiskiuzņēmums, kas izpildīja līgumu ir pilnībā apmaksāts un projekti tika oficiāli ekspluatācijā .
 
Tāpēc , ņemot vērā epigrammatic lēmumu pārdefinēt nesamaksāto maksājumu Nododu jums kā saņēmējam, kurš iesniegs sākotnējo rēķinu atkārtoti piemērot un aizstāt ārvalstu uzņēmums, kas pēc tās uzrādīšanas Central Bank of Hong Kong ( CBHK ) Jūsu izraudzītā bankas konta tiks ieskaitīti bez nosacījumiem . Saņemot jūsu tūlītēju reakciju , mēs apspriestu obligātās kārtību . Man ir visi nepieciešamie dokumenti / apstiprinājumus , lai nodrošinātu pāreju savā labā .

Ņemiet vērā, kāobligāts , es vēlos veikt precizējumus šādi : Ka jums ir tiesības , lai dalītos 25 % no kopējiem līdzekļiem . Amatpersonas 70 % , bet 5 % tiks atvēlēti , lai Incure jebkuru vietējo un ārvalstu neparedzētos izdevumus . Es līdz ar to pieprasa jūsu maksimālais atbalsts un apstiprinājumi , lai atvieglotu pāreju no iepriekšminētajiem līdzekļiem no Honkongas Centrālās bankas ( CBHK ) , kur šie līdzekļi tiek deponēts . pēc tās apstiprināšanas savu gatavību izpildīt šo lielisko darījumu ar mani , jums būs steidzami nepieciešami , lai iekārtotu savu uzņēmumu vēstules veidlapas paraksta un apzīmogo , privāto telefona un faksa numuru , bankas nosaukumu un adresi , jūsu uzņēmuma bankas konta numurs .

 Nobeigumā es garantēju, ka šī darbība tiks izpildīts saskaņā ar likumīgu vienošanos, kas pasargās mūs no neievērojot likumu.
 
Lūdzam ņemt vērā , es esmu ārpus Hong Kong pašlaik , jo steidzami starptautiskā konferencē Londonā , un es vēlos, lai nodrošinātu, ka visa nepieciešamā sagatavošanās tiek veikta , kamēr es esmu prom no manas valsts . Es gribu, lai jūs uzreiz norādiet savu interesi , lai mani, lai es varētu sazināties ar jums, bet es esmu Londonā un saņemt vajadzības gadījumā, informāciju, lai iegūtu fondu nodota jums . Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mani par šo privāto e-pastu, lai saņemtu sīkāku informāciju , kas attiecībā uz šo priekšlikumu.

Lūdzu , atbildiet man , izmantojot šo e-pastu : hungau1978@superposta.com

 
 

Lūdzu iekļauj šādu kontaktinformāciju ;

1 . Pilns nosaukums un adrese

2 . UZŅĒMUMA NOSAUKUMS

3 . OKUPĀCIJA

4 . AGE / tālruņa un faksa numurs .

5 . Banku detaļas


 
Ar laba vēlējumiem,
Hung Au
Honkonga Highways departaments HKHD
+44 704 5757 815

Garastāvoklis:: lazy
Mūzika: klusums
Tags:

(7 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]naivums
Date:1. Novembris 2013 - 09:59
(Link)
Mjā, atkal tiek cilāts okupācijas jautājums... :D
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:1. Novembris 2013 - 10:55
(Link)
kur nu bez okupācijas =)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:1. Novembris 2013 - 10:27
(Link)
ar to okupāciju būtu jāsāk; varētu būt liela atsaucība :)
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:1. Novembris 2013 - 10:38
(Link)
Okupācija vienmēr uzrunā Latviešus, jā.

Šorīt pat Oskars sprieda, ka vajadzētu pārskatīt savu spama kastīti un saskaitīti, cik miljonus jau šogad palaidis garām.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:1. Novembris 2013 - 10:58
(Link)
Akurāt šī svarīgā vēsts tika iespiesta pie normālās korespondences (bail pat domāt, kas darās spamu kastītē)
[User Picture]
From:[info]naivums
Date:1. Novembris 2013 - 11:23
(Link)
Tikai savu atbildes vēstuli Hung Au kungam pārdomā labi, raksti lakoniski un saprotami.
[User Picture]
From:[info]hederas_sieva
Date:1. Novembris 2013 - 11:25
(Link)
es viņam atbildēšu filipīniešu valodā, ko "ļoti labi pārzinu" ar googles starpniecību!
Powered by Sviesta Ciba