Hedera helix L.

August 13th, 2022

12:03 pm

Tas ir tik nogurdinoši - turpināt interesēties par tēmām un viedokļiem šajā galēji polarizētajā informācijas vidē. Melnbaltā domāšana it visā, "mēs pret viņiem, ar jebkuriem līdzekļiem" un dogmatiska pieeja jebkurai tēmai.

Ir raksts, kas kritizē sakāpinātas, pārspīlētas un nepiedodami neprecīzas informācijas izplatīšanu, kas izraisa neadekvātu reakciju nacionālā līmenī. Kopumā labs raksts. Lai gan neiztiek arī bez ironijas momenta, ja vienā un tajā pašā rindkopā tiek gan kritizēts The New York Times virsraksts, kas nevietā izmanto jēdzienu "masu kapi", gan iekļauts arī šis non sequitur: "[Ģeoradars] spēj uzrādīt izmaiņas augsnē, taču nespēj noteikt organisko vielu klātbūtni tajā." ;) Bet tas tā, es te tikai pa draugam piesienos, jo jēdziena "masu kapi" izmantošana nevietā ir ar nesalīdzināmi lielākām sociālajām sekām kā izpratnes trūkums par to, ka organisko vielu klātbūtnei augsnē nav vispār nekāda sakara ar apbedījumu esamību vai neesamību.

Raksts ir kopumā ļoti labs, nav kur piesieties. Taču nolaižas rokas, ja cibā uz tādu rakstu ierastie varoņi automātiski reaģē ar Kanādas indiāņu genocīda noliegšanu.

... tālāk ... )
Powered by Sviesta Ciba