Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 18th, 2016 04:07 pm 42 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]pelnufeja
Date:June 18th, 2016 - 11:14 pm
(Link)
Mana pieredze gan rāda, ka reālās problēmas ļoti bieži nevar atrisināt lielā mērā tāpēc, ka nav saistošu likumu un konvenciju. Tāpat arī tāpēc, ka medijos/publiskajā telpā nav gana daudz info par konkrēto jautājumu. Tas ir vienkārši fakts, kas var patikt vai nepatikt.

Tiesa gan - cilvēki mēdz aizrauties ar virtuālu problēmu risināšanu un sava imidža spodrināšanu, aizmirstot par reālajām lietām ikdienā. Bet tas nenozīmē, ka nav cilvēki, kas var un spēj iestāties par ļoti dažādām problēmām.

Un man nav problēmu ar alternatīvu viedokli. Es tikai gribu varēt izteikt savējo.
From:[info]heda
Date:June 18th, 2016 - 11:26 pm
(Link)
jā, protams, ka savs viedoklis ir jāizsaka un paldies tev par tavu viedokli šeit
From:[info]heda
Date:June 18th, 2016 - 11:39 pm
(Link)
Tas, ko tu dari iekļaujošās izglītības lietās, ir iedevesmojoši un lieliski. Vai tad arī šajā jomā nesaskaries ar to, ka konvencijas un pareizums vārdos neko neatrisina, ja nav praktisku un konsekventu risinājumu?
From:[info]pelnufeja
Date:June 19th, 2016 - 02:26 am
(Link)
Jā, saskaros. Bet ir arī otra puse, piemēram, tad, kad man kaut kas ir nepieciešams, piemēram, ilgāks laiks eksāmenā vai atsevišķa telpa, es esmu absolūti atkarīga no konkrētā cilvēka izvēles, jo nav vispār nekādu likumu, kas attiektos uz augstāko izglītību šajā kontekstā, izņemot blāblā muļķības par neviena nediskriminēšanu - tā kā tas nav tik viennozīmīgi; visi aspekti ir būtiski - gan teorija, gan prakse.