Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Sīrupiņ, sīrupiņ?

Dec. 3rd, 2014 09:45 pm Sīrupiņ, sīrupiņ? 12 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]antons_v
Date:December 3rd, 2014 - 11:12 pm
(Link)
Gari skaidrot. Īsumā ir šitā:

Spēka paņēmieni - plašs jēdziens. Sākot "ar ķebli pa bieti" un beidzot ar psiholoģisku spiedienu. Šo plašo jēdzienu tautas masās interpretē katrs pa savam. Kāds metaforiski, kāds - burtiski. Jo, ja jau "atzīts terapeits" atļāvis sievieti klapēt, tad kāpēc gan ar viņa svētību neuzšaut, tā teikt, gan par tēmu, gan profilaksei. Lai tā bāba zina savu vietu.

Psihoterapeitu organizācijai, kura šamo speciālistu sertificē, ir ētikas kodekss. Tur aprakstītas arī profesionāļu attiecības ar sabiedrību un iezīmēti publiskās komunikācijas rāmji. Minētais speciālists, kurš nekad nav slēpis savus reakcionāro un šovinistisko attieksmi pret sievietēm, ir to pārkāpis gan iepriekš, gan arī jaunajā publiskās komunikācijas aktā aizstāvot domu, ka vardarbība - tas ir kaut kas labs. Kaut arī tur tā rakstīts melns uz balta, grūpijas un grūpiji kategoriski noliedz, ka viņš būtu to teicis.

Rezultātā dabūja reakciju, kas bija paredzama kā 2x2=4.

End of story.