Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Apr. 4th, 2020 01:52 pm 11 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]heda
Date:April 4th, 2020 - 11:52 pm
(Link)
Viņi uzskata, ka bezdarbība nerada sekas. Vīrusa apkarošanu vada tāda paša kaluma eksperti, kādi pret noziedzību cīnījās ar aprocēm.
Par inventāru te nesen bija stāsts, ka iepirkumu organizētāji atteica aizsargtērpu piegādes piedāvājumam, jo nolikumā rakstīts, ka maksājuma termiņš ir 30 dienas, bet jaunais piegādātājs gribēja priekšapmaksu.
Sociķu pūpēži tagad saka, ka nauda neesot problēma, bet pagājušā gada nogalē vairākas lielās, jau ilgstoši pārslogotās, slimnīcas, brīdināja par kopumā vairāk nekā 1000 darbinieku atlaišanu taupības pasākumu dēļ.
From:[info]formica
Date:April 5th, 2020 - 12:21 am
(Link)
Biedrs Styrud teic, ka personaals peeksnji esot slims ar kaut ko nezinaamu... "– Vi har tyvärr stor sjukfrånvaro just nu. Man går ju ut med att man inte ska jobba om man inte känner sig frisk, och kan man inte testa sig vet man inte om det är en förkylning eller corona man är sjuk i.." https://www.skd.se/2020/04/04/stockholmslakare-personal-ar-bristvaran/
From:[info]heda
Date:April 5th, 2020 - 12:51 am
(Link)
:D Ar kaut ko nezināmu, vārdā nenosaucamu... tad, izrādās, pat ārstniecības personāls netiek testēts. Svarīgākais nemaitāt daiļo statistiku.