Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Dec. 12th, 2019 08:25 am

Scenāriju un runu rakstītāji acīmredzot ļoti steidzas, pat ļoti sarkanās sabiedriskās televīzijas klimata! korespondente raksta, ka klimatGrētas vēstījumi arvien vairāk izklausoties pēc populistisku kreiso politiķu retorikas - klimata krīzē tagad esot vainojami koloniāli, rasistiski un patriarhāli spēki, Rietumvalstis atbildīgas par visu utt.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-thunbergs-budskap-blir-alltmer-vansterpopulistiskt

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]dooora
Date:December 12th, 2019 - 12:45 pm
(Link)
The programme focuses on four multi-coloured creatures known as "Teletubbies", named after the television screens implanted in their abdomens. Recognised throughout popular culture for the uniquely shaped antenna protruding from the head of each character, the Teletubbies communicate through gibberish and were designed to bear resemblance to toddlers. /wiki/

es te ne bez šausmām palasos noršku presi, kura zaļajā Mardides ēnā daudz dod vārdu pirms- un pubertātes vecuma planētas iedzīvotājiem. tur viss vienos vārtos. katrai paaudzei savs zinātniskais komunisms. norvēģiem tagad ir arī sava Grietiņa – Penelōpe Lea.

labajās ziņās – no Malmes Pēterbaznīcas aizvākta jaunlaiku altārglezna. vēl labākā ziņa saistīta ar iemeslu: arī trādirīzes čūska attēlota kā transpersōna un, apzinoties senos aizspriedumus par čūsku kā ļaunuma sakni, tas varot dot nepareizos signālus.
From:[info]heda
Date:December 12th, 2019 - 01:32 pm
(Link)
:D lieliska sapīšanās progresīvajās modes tendencēs, te artis nesen bija ielinkojis video, kura arī citās frontēs jau tešas boļševiki ar menševikiem
From:(Anonymous)
Date:December 13th, 2019 - 11:26 am
(Link)
Balansam der palasīt, piemēram, nra.lv. Bet var jau būt, ka tev viņu saturs ne tikai šausmas neizraisa, bet tu tam piekrīti.
From:(Anonymous)
Date:December 13th, 2019 - 05:32 pm
(Link)
Tu quoque.