Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Dec. 8th, 2019 12:52 pm

Šobrīd Zviedrijā ir reģistrētas apmēram 870 000 personas ar pagaidu kodu jeb tā saukto koordinācijas kodu, kuru piešķir personām, ja tās neatbilst kritērijiem personas koda saņemšanai, bet uzturas valstī un ir sociālo dienestu, migrācijas, izglītības u.c. iestāžu aprūpes lokā. 45 % no šīm personām nav spējušas pierādīt savu identitāti, viņi reģistrēti, pamatojoties tikai uz viņu pašu sniegtu mutisku informāciju, būtībā iestādēm nav ne jausmas, kas viņi ir. Prasības pierādīt identitāti, ierodoties valstī, līdz šim tikušas sauktas par rasistiskām. Dažos dzīvokļos esot reģistrēts pat pa simtam šādu personu, un iestādēm nav informācijas, vai šīs personas tiešām atrodas valstī vai arī izbraukušas, bet trupina saņemt pabalstus. Atbildīgās amatpersonas plāta rokas, ka noskaidrot šo personu faktisko dzīvesvietu neesot iespējams, jo... viņi taču nedzīvojot reģistrētajā dzīvesvietā.
Arī ar tiem, kuri jau saņēmuši personas kodu, situācija nav labāka, jo lēmuma pamatā parasti ir tā pati pašu vēstītā mutiskā leģenda. Te jau rakstīju par Irākas aizsardzības ministru, kurš vienlaikus skaitījās arī invalidizēts Zviedrijas pabalstu saņēmējs. Arī krimināllietās mēdz atklāties, ka kārtējam nabadziņam ir vairākas identitātes - šobrīd, piemēram, par izvarošanu un slepkavības mēģinājumu tiesā kādu somāli, kurš šeit jau vairākus gadus dzīvoja kopā ar ģimeni un 2013.gadā saņēma uzturēšanās atļauju kā 17 gadīgs, bet tad 2017. gadā aizgāja pie zviedru iestādēm meklēt patvērumu vēlreiz jau kā 14 gadīgs "vientuļais bēgļu bērns", un kā tāds tika laipni pieskaitīts un uzturēts pāris gadus, kuru laikā vairākkārt nonāca policijas redzeslokā par draudiem un miesas bojājumu nodarīšanu, bet netika tiesāts... nepilgadības dēļ.
Lielākais atklāto identitāšu skaits, par ko lasīts līdz šim, bija kādam Malmes kriminālistam - četras identitātes.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/det-har-ar-ett-smorgasbord-for-de-kriminella
https://nyheteridag.se/plus/bodde-redan-i-sverige-med-familj-och-uppehallstillstand-fick-asyl-som-ensamkommande-barn-under-falsk-identitet/

Neatkarīgie žurnālisti un pētnieki par šo absurdu ir brīdinājuši jau sen, bet tādu "nepareizo" balsis, protams, tika ignorētas - https://uvell.se/2017/10/26/den-gyllene-biljetten-samordningsnumret/

Tags:

2 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:December 8th, 2019 - 08:59 pm
(Link)
Absolūts, bet ieplānots haoss. Jo kreisāka valdība, jo lielāka haosa enerģijas ietekme.
From:[info]heda
Date:December 8th, 2019 - 10:23 pm
(Link)
Interesanti, ka daži vājprātīgākie sociķu ministri jau sāk notīties, vietu dodot tikpat sarkaniem, bet ar iespēju stāstīt, ka viņi taču te nebija, un priekšgājējs bijis vienkārši naivs. Visas zīmes rāda, ka premjers Levēns arī drīz notīsies un baudīs par šiem haosa radīšanas pakalpojumiem nopelnītu buržuja dzīvi tālu no tautas acīm.