Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - nothing to see here, move along 2019

Aug. 13th, 2019 08:14 am nothing to see here, move along 2019

Kādas skolas pagalmā sešgadīgs bērns atrod somu ar spridzekļiem. Nākamajā dienā bērni apmeklē skolu kā parasti, todien spridzekli atrod tās pašas skolas iekštelpās. Uz jautājumu, kā tas varēja notikt, labais cilvēks, kurš atbild par skolu drošību, atbild: "Precīzi uz to nevaru atbildēt. Bet skola rīkojās saskaņā ar plānu un nodrošināja skolēnu un personāla drošību. Sasakaņā ar policijas teikto, nekādas briesmas nedraud."

Kundze gados iet nopirkt picu integrējamo nabadziņu picērijā un tiek tur izvarota. Izmeklēšanā atklājas ka izvarotājs kontaktos ar zviedru iestādēm lietojis divas dažādas identitātes. (Līdzšinējais rekords, par kuru līdz šim lasīts, gan ir daudz iespaidīgāks - astoņas dažādas identitātes kādam kriminālajam nabadziņam Malmē.)

Kārtējā "bēgļu" mītnē dienvidzviedrijā kārtējais slepkavības mēģinājums. Pirms gada vēstīja, ka policija uz šo iestādi izsaukta 150 reižu, pēc tam beiguši skaitīt vai par saskaitīto vairs nestāsta.

Tikmēr Ieslodzījuma vietu pārvalde žēlīgi vēsta, ka cietumos pietrūkstot 1000 vietu, un tas pazeminot "labošanas darba" kvalitāti. To piedāvā risināt, cietumsoda vietā plašāk piemērojot mājas arestu ar elektronisku noevērošanu. Tas, ka noziedzības importa samazināšana būtu viens no problēmas risinājumiem, protams, netiek pat pieminēts.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ovanligt-med-farliga-foremal-pa-skolgardar
https://petterssonsblogg.se/2019/08/06/irakisk-valdtaktsman-hade-dubbla-identiteter-och-hade-fatt-dubbla-avslag/
https://www.expressen.se/kvallsposten/misshandel-i-spenshult-tre-ambulanser-pa-plats/
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/1000-platser-saknas-pa-svenska-anstalter-och-hakten

Tags:

2 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:August 13th, 2019 - 05:33 pm
(Link)
Pieminēt to kā problēmas risinājumu nozīmētu atzīt savu vainu, kas, protams, nekad nenotiks. Šie cilvēki drīzāk kļūs vēl ekstrēmāki savā double-downingā, jo zina, ka virve sāk savilkties ap kaklu un pat kažoka mešana var nepalīdzēt. Viņi drīzāk ļaus pilsētām degt un asins upēm plūst pa ielām, ja tas palīdzēs izmantot vispārējo haosu, lai izspruktu sveikā.
From:[info]heda
Date:August 13th, 2019 - 10:24 pm
(Link)
Nu jau viņi nekautrējoties uzbrūk arī cilvēkiem, kuri paši uz savas ādas piedzīvojuši islāmistu zvērības, viss īstu komunistu garā - vai nu esi ar mums, vai iznīcināms, un komunisms multikulti šithols uzceļams par katru cenu.