Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - Māmiņas un puisīši 2019

Apr. 17th, 2019 07:51 am Māmiņas un puisīši 2019

Esmu te jau rakstījusi par afgāņu, kuri uzdodas par nepilngadīgiem, bariem, kā tādi viņi tiek kopti un ievietoti aizbildņu ģimenēs vai ģimenes bērnu namos kopā ar īstiem bērniem.
Lūk, šāds nabadziņš, kurš ticis kopts kādā ģimenes bērnu namā, izvarojis tajā pašā iestādē ievietotu meiteni un seksuāli uzmācies citai - 13 gadīgai meitenei. 13 gadīgā meitene par uzmākšanos nekavējoties ziņojusi ģimenes bērnu nama māmiņai, bet tā tikai atbildējusi, ka tas pats noticis arī ar kādu citu meiteni, nekāda rīcība nav sekojusi. Tiesas sēdes laikā tā pati algotā ģimenes bērnu nama māmiņa izvarotājam sūtījusi gaisa skūpstus.
Nabadziņam piespriestais sods - 5 mēneši nepilgadīgo ieslodzījuma vietā, naudas sods un 10 gadu ilga izraidīšana no valsts - naudas sodu kopjamais bez ienākumiem, protams, samaksāt nevar un iestāžu mazspējas dēļ šādas izraidīšanas praksē tiek īstenotas ļoti reti (arī Stokholmas teroristam Akilovam bija lēmums par izraidīšanu, kurš netraucēja viņam uzturēties valstī un veikt teroraktu).

https://nyheteridag.se/afghan-valdtog-och-slipper-fangelse-fick-stod-av-familjehemsmamma-som-gav-slangkyssar-under-rattegang/

Tags:

1 comment - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:April 17th, 2019 - 11:02 pm
(Link)
Molohs apmierināts.