Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - biedrošanās 2019

Mar. 22nd, 2019 08:06 am biedrošanās 2019

Zviedrijas Likumdošanas padome noraida priekšlikumu kriminalizēt sadarbību ar teroristu organizācijām. Tas nepieļaujami ierobežošot biedrošanās brīvību.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7180342

Savukārt Stokholmas Sociālās valdes priekšsēdētājs stāsta, kā cīnīsies ar kriminālistiem, diskutējot vīrieša lomu sabiedrībā un vedot skaidrojošas sarunas, bet ar IS teroristiem strādās, zvanot un sūtot vēstules.
https://www.youtube.com/watch?v=vFXW-gHCXFk
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=WfieZhcuFs8

Izpētot 29 kaujinieku gaitas pēc karadarbības zonas atstāšanas atklājies, ka 13 no viņiem jau ir iesaistīti kādā vai vairākos noziegumos pēc atgriešanās Zviedrijā.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flera-is-anhangare-domda-for-grova-brott-efter-hemkomsten

Lai statistika izskatītos mazliet labāka, pētāmajai grupai tika pievienotas arī 12 atgriezušās sievietes, kuras gan IS rindās parasti nav kaujinieces, bet "tikai" pieskata seksa verdzenes un gādā par citām atbalsta funkcijām.

Tags:

8 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:(Anonymous)
Date:March 22nd, 2019 - 07:29 pm
(Link)
1) un turpat arī tiek teikts, ka jāmeklē citi likumsaskanīgi veidi...
2) protams, pareizais risinājums būtu uzreiz nošaut, jā. tie paņēmieni, protams, ir šķietami smieklīgi, bet nu, ko tik nedara sabiedrības.
3)nosaukto noziegumu saistība ar IS ir nekāda praktiski. proporcija , protams, iespaidīga, absolūtais skaitlis smieklīgs. neesmu pētījis, kā tur var viņiem aizliegt atgriezties vai ko, bet pūst bubuli no 13 cilvēkiem ir smieklīgi samērā.
From:[info]heda
Date:March 22nd, 2019 - 09:43 pm
(Link)
Gandrīz 50% no apsekotajiem - kā teica kāds uz jumta dzīvojošs stokholmietis savos labākajos gados: "Sīka vienība!"
From:[info]gnidrologs
Date:March 22nd, 2019 - 09:49 pm
(Link)
Es jau sen pieturos pie viedokļa, ka skaldīt matus par to cik tur skaitās "oficiālie džihādisti" atbilsoši ISO standartiem ir idiotisms. Islams ir naidīga ideoloģija visam, kas nav islams un musulmaņi (kamēr viņi tādi ir) visi, bez izņēmuma, ir jābloķē no ieceļošanas mūsu zemēs. Viņi ir drauds kā kristiešiem tā liberāļiem, kas ir pamatā pašreizējās Rietumu demogrāfijas ieradumiem. To vienkārši parāda musdlemāņu track records visur, kur viņi uzrodas. Nekāds multikults nav iespējams, būs tikai viena kultūra. Iedod šakālim maizes gabalu un viņš nokodīs visu roku, kas to sniedz. Pat budisti viņus pamatoti ienīst.

Pārāk daudz mums te populārs "es pazīstu vienu foršu musļiku therefore.." mēms. Jā, vienu brīdi tu ar viņu vari interesanti apspriest pēdējā aifona fīčas un jauko laiciņu ārā, nākamajā viņš tev aci nemirkšķinādāms atzīs, ka ja viņa māsa saietos ar kaffirum viņš ar saviem brāļiem viņu nosistu vai, ka par Muhmada zaimiošanu pienākas nāve un charlie hebdo pasākums principā bija pamatots. "Mērenā" islama komūnās nav ne mazākā morālā autreiža vai aktivitāšu pret pret "ekstrēmā" islama izdarībām. Tikai Rietumos ir bijuši centieni ierobežot ekstrēmus uzskatus un izpausmes un tagad tas vairs nestrādā, jo ierobežota tiek tikai viena puse, kamēr pretējais ekstrēmisms ir košer.
From:[info]iokaste
Date:March 23rd, 2019 - 10:27 am
(Link)
kāpēc uzreiz naidīga? musulmaņi neienīst aptaurētus un deģenrējušos maisus bez sirds un ticības, apmaldījušās pagātnes paliekas.

ja Tev piedāvātu integrēties plānprātīgu eskimosu pensionāru grupiņā. ok - tu pasēdētu brītiņu ar šamiem, parunātu par ēdienu, sportu, mašīnām (lai gan stulbie pensiši dod priekšroku tramvajiem un velosipēdiem) paņemtu no kopējās kases naudu un čau!
aptuveni tāds setings ir no viņu puses. labākie ir viņu līderi, švakākie cer iekārtoties, bet sirdī mīl un seko līderiem. baltie cilvēki viņu rūpju vai interešu lokā nav. ja nu dzērumā kādam uzkāpt. multikulturālisms vai integrācija - par ko te vispār kāds runā?
From:[info]gnidrologs
Date:March 23rd, 2019 - 07:19 pm
(Link)
No šī tava posta saprotu un piekrītu tikai vienai lietai - jā, pašreizējā Rietumu civilizācija ir miskaste, kurā integrēties būtu kauns. Neviens trad. kultūras cilvēks neparakstīsies uz absolūto nāves un pohujisma kultūru, ko prpagaandē Rietumu popideoloģijas rupori.

Nemaina faktu, ka islams ir slimība visam, kas nav islams. Atkal jau - track record. Var strīdēties kas labāks, mūsdienu hiperliberastisms vai šaria kultūra, bet ir skaidrs, ka šie divi nekad nesadzīvos vienā kulturālā vienumā.
From:[info]iokaste
Date:March 24th, 2019 - 09:20 am
(Link)
es vairāk par to, ka tiek uzskatīts, ka iebraucēji (īpaši krievi, jo arābus es nezinu) vēlas iekļauties, bet vietējie to negrib. attiecīgi vajag tikai būt laipnākiem un - love win!
bet tā jau nav, viņi paši sevi uzskata par pārākiem, un netaisās apgrūtināt sevi ar nevajadzīgiem kontaktiem. un, visticamāk, tas nav iespējams.
tāpēc - nav vērts noniecināt arābus, viņi iet sev pareizo iekarošanas ceļu. baltajiem cilvēkiem ir iespēja nomirt komfortabli, bet vairāk izskatās, ka viņi sevi ieliks 1984 stila koncentrācijas nomentnē un nomirs tur.
From:[info]gnidrologs
Date:March 22nd, 2019 - 09:00 pm
(Link)
Ideālā pasaulē mēs varētu iesprostot visus diegabikšus ar viņu mājdzīvniekiem vienā, norobežotā (no civilizētās pasaules) anklāvā un mierīgi dzerot tēju vērot kā viņi viens otru havo. Woukld be jolly good fun!
From:[info]heda
Date:March 22nd, 2019 - 10:08 pm
(Link)
Aptaujājot dažādu partiju elektorātu, atklājās, ka 66% Vides partijas atbalstītāju, kuri ir kaislīgākie nejēdzīgas migrācijas politikas sludinātāji, nepazīst nevienu! ārpus Eiropas dzimušu imigrantu.