Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Jun. 22nd, 2018 08:11 am 10 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:June 22nd, 2018 - 02:45 pm
(Link)
Nu lūk, neviens netiek notiesāts, tātad noziedzība mazinās. :DDDD
Tas ir kā, kad Merkele lielījās ar noziedzības samazināšanos Vācijā. Viņa gan jau nav tik stulba, lai nesaprastu statistikas datus, bet atklāti bullšito. Samazinājies reģistrēto sīko noziegumu skaits, kas savukārt visticamāk ir tāpēc, ka mentūrai vienkārši nav laika ar tiem nodarboties un tiek ignorēti, kad katru nedēļu notiek uzbrukumi ar mačetēm, šaudīšanās, ielaušanās gaišā dienas laikā, slepkavības un gangreipi. +Policija ir komandantstundas moudā, lai nedo dies pieļautu kārtējo teroristu uzbrukumu (jo tas veicinās islamofobiju). Tad vēl resursi aiziet interneta cenzūras komandām. Tajā pašā laikā smagie noziegumi kopš 2015 gada gājuši uz augšu griezdamies un, protams, ne jau nu Fricis ar Johanu tā raspajasiļisj.
From:[info]heda
Date:June 22nd, 2018 - 03:05 pm
(Link)
Pašlaik labie cilvēki ļoti sašutuši par kādu policijas priekšnieku, kurš strādājot labi, bet nepiedodami bieži lietojot vārdu "bandas".
From:[info]gnidrologs
Date:June 22nd, 2018 - 03:55 pm
(Link)
"Atsevišķi izolēti gadījumi, kur kāds psihiski nelīdzsvarotais kaut ko" ir mediju go to apraksts. Daudz visādu nelīdzsvaroto otkudo ņevozmisj.