Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - naivitāte 2018

Jan. 5th, 2018 05:15 pm naivitāte 2018

Viena no kaismīgākajām sociāldemokrātu morālistēm un velkamistēm sociālajos portālos brīnās, kāpēc viņas pagalmā jau nedēļu stāv sadedzināts auto. Vēlētāji sacenšas neviltotā sajūsmā, sveicot viņu ar pamošanos.

3 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]gnidrologs
Date:January 6th, 2018 - 01:09 pm
(Link)
Bet vai viņa tiešām pamodās. Esmu ievērojis, ka tik breinvašotās valstīs kā Zviedrija un Vācija redpillings iet gaužām lēni, jo auditorija grāmatas vietā uzstājīgi cenšas ieraudzīt pigu.
From:[info]heda
Date:January 6th, 2018 - 01:24 pm
(Link)
pilnīgu pamošanos viņiem taču pat ārsti nerekomendē
milzu solis šajā neredzu-nedzirdu gadījumā ir jau sadedzināta auto pamanīšana savā pagalmā :)
From:[info]gnidrologs
Date:January 6th, 2018 - 01:53 pm
(Link)
Bet reakcija gan jau ir, ka nabaga nesaprastie un traumētie "youths" paši nesaprot, ko dara un vajadzētu aktīvāk darboties, lai viņus atbrīvotu no traumām. Piemēram Vācijā, tā vietā, lai tiem slidenajiem akbariem piedāvātu darbu sabiedrībai noderīgos pasākumos (kaut vai vākt musaru, ja neko neprot), viņiem tiek piešķirtas bezmaksas stundas vingrošanas zālēs. Nu tipa, lai tie traumētie jaunieši nodarbojas ar sportu un aizmirst par noziedzību kā sovdepa laiku politikā ar grūtajiem bērniem. Pēdējā vairantā tas vismaz daļēji strādāja, jo tie tiešām bija bērni no sūdīgām ģimenēm pamatā, šeit iet runa par melīgiem, nagliem oportūnistiem, kuri būs tikai priecīgi mazliet uzkačāt savu "rape-muskuli".XD