Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi - kultūras jaunumi

Oct. 28th, 2017 04:02 pm kultūras jaunumi

Stokholmas ievērojamākais teātris Dramaten, kuru ilgus gadus vadīja Ingmars Bergmans, pievērsies modernitātēm, atvēlot savu skatuvi izrādei-dramatizētai lekcijai, kuras mērķis esot islāmofobijas mazināšana. Režisore lēmusi, ka musulmaņu viedokli šajā "antirasistiskajā pasākumā" pārstāvēs un par zviedru islāmofobiju žēlosies vīrs, kuram ir ilgstoša saistība ar islāmisma ekstrēmistiem, kurš piedalījies islāmistu dawah misijas Zviedrijas atzara darbības organizēšanā (kustības mātes organizācija iERA cita starpā sludina, ka homoseksuālistus jānomētā ar akmeņiem).

http://www.gp.se/n%C3%B6je/kritiserad-debatt%C3%B6r-p%C3%A5-dramatens-scen-1.4741086
https://timbro.se/smedjan/dramaten-ska-inte-vara-plattform-ar-extremister/

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]criticalthinker
Date:October 28th, 2017 - 06:46 pm
(Link)
Nopietni, beidz mocīties tur, brauc atpakaļ. Te mums tā nav!
From:[info]heda
Date:October 28th, 2017 - 06:50 pm
(Link)
Vēl nav :)
From:[info]gnidrologs
Date:October 28th, 2017 - 07:47 pm
(Link)
Kāds īsti mērķis tavam pasīvi agresīvajam ''sarkasmam'',criticathinker? Tu uzskati šādas padarīšanas par normālām parādībām un hedu par nepamatotu gaisa maitātāju ar šādiem ierakstiem? Vai tā prosta tāda ierastā, bezsaturīgā liberastu ierēkšana par cilvēciņiem, kas izrāda kritiku Partijas virzienā?
From:[info]krishjaanis2
Date:October 28th, 2017 - 08:12 pm
(Link)
Kāpēc cilvēks nedrīkst vēlēt un gribēt, lai tuvākajiem kaimiņiem, šai gadījumā zviedriem, labi sekmētos un izbeigtos kreiso neprāts? Tu negribi, lai labi klātos taviem kaimiņiem vai tautām, kuras tevi interesē, vai ar kurām spēj asociēties?
From:[info]heda
Date:October 28th, 2017 - 08:57 pm
(Link)
Prieks par kaimiņa neražu ir lielāks kā bažas par sērgu - ar to laikam mierinājās arī liela daļa rietumeiropiešu attiecībā pret Austrumeiropu 50 gadu garumā, lai jau padomju absurda ideologi tur plosās, mūs tas neskar.