March 7th, 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:28 am - kad ir pa maz

(2 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 7th, 2016 - 11:02 am
(Link)
Kreisie ne tik daudz ienīst reliģiju, klašu vai sociālu grupu apspiešanu (vai ko nu viņi kurā brīdī izvēlas par savu izredzēti victim grupu), bet paši savu kultūru, valsti un sabiedrību, uz kuras pleciem veģetē. Kreisums ir kā vīruss, kura algoritms ir veidots tā, lai tas strādātu esošo struktūru destrukcijas virzienā un pilnīgi nav svarīgi cik liekulīgas, iekšēji pretrunīgas būtu metodes un retorika, kas tam visam nāk līdzi.

Viens no Frankfurtes skolas korifejiem un vēlāk viņu minjoni pat ir atklātos tekstos pauduši, ka maldināšana vai pat atklāti meli ir pieļaujami, lai sasniegtu savu ''revolucionāro mērķi''. Tas starp citu labi saskan ar pašu islamu, kur Allahs neiebilst viltus un vardarbības pielietošanai pret infideliem un kas gan nebūtu labāks ierocis cīņā pret kristīgo vai pat sekulāro Eiropas kultūru kā agresīvi morloki no aizrobežas. Tādi ar pulti kontrolējami Trojas zirgu bari, ar kuru palīdzību skaldīt un valdīt. Ne velti PSRS aktīvi nodarbojās ar tautu pārdislocēšanu vai vienkāršu slaktēšanu, lai grautu to nacionālās identitātes savās teritorijās. Tāpat melīgu propagandu un double-speak. Metodes nemainās.

Vienīgais ko es nesaprotu kā tas savietojas tāda vidēja leftija galvā, kurš atšķirībā no kaut kur labi apsargātās villās vai tālās omulīgās aizrobežās dzīvojošiem kustības korifejiem, var reāli iekrist paša izraktajās bedrēs. Laikam common sense no šiem cilvēkiem prasīt ir pārāk daudz.
[User Picture]
From:[info]half_slavic
Date:March 7th, 2016 - 11:38 am
(Link)
varu tikai piekrist visām trim rindkopām

apsēstībai ar politisko mērķu sasniegšanu ir vistiešākās paralēles ar reliģiju, kā minēji. kas interesanti, ka arī leftistu ticībā ir jaušama eshatoloģija, kkādas mistiskas gala gaidas (š.g. laikam pašu kultūras gala gaidīšana)
Outrage Journal - kad ir pa maz

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba