guntrinna - Kristāla bumbas un melni kaķi

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 10th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:33 pm - Kristāla bumbas un melni kaķi
Es kā neticīgs cilvēks tomēr lauzu savu pārliecību, droši vien, ka pamatojoties uz saviem emocionālajiem piedzīvojumiem un pieteicos uz astrologa uz zīlnieces konsultācijām. Man likās diezgan impozanti, ka jau telefoniski vajadzēja atbildēt uz dažādiem jautājumiem, sakarā ar privāto dzīvi. Un vēl, piemēram, pie zīlnieces līdzi jāņem kāda fotogrāfija ar manu izvēlēto objektu mīlas jomā, nu es nesaprotu, kā pēc tā kaut ko varēs pateikt :D Bet domāju, ka būs interesanti, varbūt beidzot uzzināšu, kas man par lāstiem ir sakrauti virsū :D Jāpiebilst, ka tas viss ir pēc rekomendācijām un vismaz manai draudzenītei viss, ko teica pamazām piepildās (bet vienalga neticu). Turpinājums šajā sakarā sekos!

Arī man beizot priekšā ir negulēta nakts pie apnicīgā kursadarba pabeigšanas (nu jau ūdens smeļas mutē) un ar gatavošanos diviem kontroldarbiem, par kuru tēmām man nav ne mazākās nojausmas, jo nezināšana jau ir ielaista pārlieku tālu. Tomēr, neskatoties uz visu to, man šodien ir brīnišķīgi laba sajūta.
Current Mood: uhh, kāds labs!

(9 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]amber
Date:May 11th, 2006 - 12:08 am
(Link)
par to zīlnieci noteikti gaidīšu turpinājumu. lai gan arī es neīpaši viņām ticu, jo man šķiet ka ir daudz tādu kas tikai izliekas un pelna ar to smuku naudiņu (bet kaut kas man liek domāt ka tajā visā kaut kas ir). tā ka ziņo par panākumiem :)
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:May 11th, 2006 - 12:21 am
(Link)
jā, nu es arī neticu :D bet priecāšos, ja man pateiks kko labu! un domāju, ka ziņošu par pieredzēto ;)
[User Picture]
From:[info]amber
Date:May 11th, 2006 - 12:23 am
(Link)
protams labo vienmēr patīkami dzirdēt :)
[User Picture]
From:[info]piziks
Date:May 11th, 2006 - 06:09 pm
(Link)
es arī gaidu stāsta turpinājumu ;)
From:[info]dadyoo
Date:May 12th, 2006 - 06:33 pm
(Link)
ibio... cik ļoti jābūt sistam, spārdītam un citādi pazemotam, lai pilnā nopietnībā ietu pie zīlniecies runāt par tik gaisīgu tēmu kā love. Lovelace pie tādām neiet!!!
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:May 12th, 2006 - 08:01 pm
(Link)
ne sista, ne spārdīta, iespējams, varbūt kādreiz pazemota, bet posts tomēr jāizlasa kārtīgi - es neticu zīlniecēm un neklausīšu nevienam viņas padomam, ja vien pati tā nejutīšos. man vienkārši vajag, lai man pasaka, ka es kādreiz būšu laimīga :)
From:[info]dadyoo
Date:May 13th, 2006 - 09:45 am
(Link)
nu tā jau ir... vīrieši visu mūžu domā, ka ir un būs laimīgi, bet nomirst nelaimīgi... sievietes visu mūžu cer uz nezin kādu laimi domā ka ir nelaimīgas vai apmierinājušas ar mazumiņu, bet nomirst dikti laimīgas, jo blakus ir bijis vīrietis, kurš miris nelaimīgs, viņas dēļ!!!

Es tā saku, jo savādāk nevaru!!! punkts un āmen!!!
[User Picture]
From:[info]guntrinna
Date:May 13th, 2006 - 12:09 pm
(Link)
man patika, tikai izklausās, ka arī tev ir kkāda trauma :)
From:[info]dadyoo
Date:May 13th, 2006 - 08:06 pm
(Link)
nu kāda vel trauma, afigenā trauma. parasti indivīdi ar tādu diognozi kā man ir sērijveida slepkavas! diagnoze- "milzīgā, afigenā, vīrieša-cūkas trauma"

> Go to Top
Sviesta Ciba