guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[17 Aug 2006|12:51am]
jau otro vakaru peec kartas vienatnee dzeru Bacardi Lemon... un nedaudz iereibstu! nav slikti! jaasaka gan, ka truuxt kompaanijas... kompaaniju kompensee ieksheejie procesi, ko nosaucu par "stulbaam domaam"... dazzas stubaas domas ir baigi ok. dazas ne visai... un kaa ta bez nostalgijas par bijusho, par neizdevusho.. par satiktiem cilveekiem... peec kuriem ne gluzi ilgojos... bet alkstu vinu sabiedriibas, uzmaniibas...
ak jaa... un juutos nedaudz jociigi... veseli triis mani draugi ir prom. aarpus LV robezzaam... veel viens ir LV robezzaas, bet kaut kur pazudis veeju pilseetaa... sms ar kaut kaa nav ierulleejushas. atlicis tuvumaa pagaidaam tik viens... patiesiibaa priecaajos, ka peedeejaa laika posmaa kaut kaa sanaacis taa (taa teikt, dzive taa iegroziijusies), ka sho cilveeku ieskaitu savaa draugu pulcinaa... a to shobriid buutu pavisam viena. un, protams, jaapiemin, ka shis ir draugs no "ekstreemaa pulcina"... ja ziemaa snowbords, tad vasaraa veikbords... :)))
ek... jaaiedzer veel, lai varu atluuzt, un 7os celties augshaaa, lai dotos uz 3. braukshanas nodarbiibu! jeij! gribeetos jau riit nobraukt ne gluzi perfekti, bet labi!!! taa lai justu, ka jaa... ka peec paaris nodarbiibaam vareetu jau meeginaat domaat par csdd eksaameniem... jaasaka gan, ka tagad jau domaaju, bet shobriid braukshanu man veel nenolikt!!!
9 comments|post comment

[17 Aug 2006|01:25pm]
uijjj, ku labs dienas iesaakums!!!!

superiiga braukshana (protams, ar siikaam kluudaam!), bet progress ir... labie joki no intruktora puses, par kuriem var paarsmieties!!! bet vinam iisteniibaa ir TAADI nervi... peec manis mashiinaa iekaapa blondiine kaut kaadaa 7. vai 8. meenesiii... instruktors atlaavaas izmest joku, ka vina laikam naaksies pienemt dzemdiibas tepat mashiinaa..:D bet kaa taa dzusiite brauca... baaa.... tur jaabuut nerviem. taapeec tagad saprotu, kaapeec Nils teica manaa pirmajaa bruakshanaa, ka man ir labs braukshanas stils. taa dzusiite redz ka priekshaa ir korkjis, panem pirmajaa, tad ahsi otrajaa un taa kaa traka nesaas uz priekshu... pabrauc nenormaali aatri 20 metrus un tad strauji bremzee... nu traka! :D tak nekur neaizskriesi taadaa korkjii... pabraucos ar vinu mashiinaa liidz tornakalna stacijai, bet vina jau bija paspeejusi sataisiit tik daudz rupju kluudu!!! ok, var jau buut, ka no malas izskataas trakaak un pati ne labaak braucu.. bet nu kaut kaa peec instruktora komentaariem vinai, vareeju noprast, ka it nemaz neliidzinos vinai! :))

braucot maajaas vilcienaa zvana tel... nepaziistams nr... aicina uz darba interviju. tas lab'. ir sajuuta, ka ieeju kaut kaadaa sava veida apritee... darba mekleeshanas apritee.. un gan jau kadaa briidi noveiksies un tas iistais darbs man tiks...

shobriid ir sjauuta, ka viss ir shtokos. protams, iznemto dazzaadus siikumus un veelmes, ko gribeetos... bet gan jau tas viss ar laiku pats nostaasies savaa vietaa!
2 comments|post comment

Šī vakara tēma - gumijlēkšana :) [17 Aug 2006|11:09pm]
LGK kuriozi

Kāds rokeris no Pēterburgas lecot ar gumiju akcijas “Roks pret pirātismu” laikā bija tik ļoti pārbijies, lēcienā izpildīja akrobātisku triku un pamanījās ieķerties lēkšanas platformas apakšā. Tur viņš nokarājās gandrīz 5 minūtes, līdz spēki izsīka un viņš bija spiests atlaist rokas.

Līdzīgs gadījums bija arī Siguldā, taču tur pierādījās, ka sievietes ir spēcīgākas, jo meitenīte, kādu laiku pakarājusies vagoniņa apakšā, uzrāpās atpakaļ, lai sāktu visu no gala.

Kādai jaunkundzei gribējās nolēkt no vagoniņa. Vienīgais, kas biedēja bija lielais krišanas ātrums. Viņa lūdza instruktoriem, vai to nevar palēnināt. Instruktoriem protams nācās apsolīt, ka tiks uzlikta “lēnā gumija”. Šī jaunkundze, protams, nezināja, ka brīvās krišanas paātrinājums 9,8m/s² ir vienāds visiem krītošiem ķermeņiem.

Kāda sieva reiz atnāca sūdzēties par LGK. Kā izrādījās viņas vīrs esot bijis kodēts pret alkoholismu, bet iepriekšējā nedēļā lecot ar gumiju esot atkodējies un nu atkal “uzkāpis uz korķa”.

Savukārt cits pirms lēciena drosmei izdzēra pudeli degvīna. Rezultātā viņš bija kļuvis tik “drosmīgs”, ka lēciena laikā nolēma mierīgi pagulēt. Nav zināms vai viņš notikušo atceras, bet ir zināms, ka līdz savam auto viņu nesa instruktori.

Kāda sieviete, ilgi vērojusi, ka visi pēc lēciena paliek karājoties ar galvu uz leju, jautāja: ”Vai mani nevar piesiet aiz galvas?”

Labi noaudzis vīrietis, pēc izskata - kultūrists reiz, nobijies no lēciena, dzelžaini iekrampējās vagoniņa durvīs un klusi izdvesa: ”Nogrūd mani.”
1 comment|post comment

navigation
[ viewing | August 17th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]