zelts un melnie - nonstops [entries|archive|friends|userinfo]
gribēju jaunu/gribēju aunu, gribēju juaņu, Juhanu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nonstops [Apr. 7th, 2016|12:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dažkārt es tik ļoti brīnos par māksliniekiem, kuriem ir kaut kādi mega koncepti viņu darbiem. Vai jebkas, kas kalpo kā pamats darbam. Acīmredzot, ir bijušas kādas lietas, kas nedod viņiem miera, baksta prātu, kaut kas no tā visa ir attīstījies.
Ja man tagad būtu kaut kas jārada, tas būtu pelēks, kantains audekls. Varbūt ar datora ekrānu kreisajā augšējā stūrī, no kura nāktu maza gaismas migliņa. Varbūt tajā kompī būtu atvērta kāda receptes.lv lapa vai kas tamlīdzīgs. Vai kāds foruma pavediens, kurā nebūtu nevienas atbildes. Un viss. Un tam visam nebūtu nekādas dižās domas, tā būtu tikai plikā ikdiena, tas būtu šis mega koncepts, jo tas ir viss, ko es redzu sev apkārt. Jo iekšā nekā nav, tikai pelēks. Bet es kaut kā sāku kļūt mierā ar to.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fukaeri
Date:April 7th, 2016 - 04:17 pm
(Link)
man jau kaut kā tomēr šķiet, ka nav jau tik svarīgi būt tam radītājam, bet jāspēj novērtēt arī tas, ka vari to 'citu'mākslu uztvert un novērtēt. jo liela daļa cilvēku to nevar. un pie plikās ikdienas jau arī vainīgi mēs esam tikai mēs paši. jāsāk sportot! tas tiešām ļoti, ļoti uzlādē. (:
[User Picture]
From:[info]fukaeri
Date:April 7th, 2016 - 04:17 pm
(Link)
izklausos, protams, nedaudz pēc tāda ainas šova, bet tās tādas tīrās patiesības, he he
[User Picture]
From:[info]gribejuaunu
Date:April 7th, 2016 - 06:01 pm
(Link)
Haha, paldies, ka veltīji kādu brītiņu būt manai personīgajai Ainai. ;D