17 March 2010 @ 12:49 am
Ķeksis.  
Tagad es eju arī uz jōgu - baigi forši + bāaaigi forši.
Citādīgi es esmu resna govs, bet drīz jau vairs nebūšu un būs man 50kg, tikai līdz tiem 50kg manā plānā ietilpst vēl 3 reizes aiziet nodot savas asini.
Vot, šitā man te dzīvojas.
Ak jā, smeļos gudrības par ajūrveida ēšanu un sapņoju par jōgas nometni vasarā. [:
 
 
( Post a new comment )
*[info]inese_tk on March 22nd, 2010 - 12:11 pm
es tik gribēju piebilst, ka ja vien Tu neej uz kaukādu speciālo jōgu tievēšanai vai fitnesjōgu, tad no tās Tu tievāka nepaliksi. tikai lokanāka, mierīgāka un priecīgāka.
(Reply) (Thread) (Link)
gras: tievums[info]gras on March 22nd, 2010 - 03:39 pm
Tu to saki tā kā no savas pieredzes vai kā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
*[info]inese_tk on March 22nd, 2010 - 03:52 pm
gan no savas pieredzes, gan no visa tā, ko esmu dzirdējusi jogas lekcijās un lasījusi grāmatās.
klasiskā hatha joga un arī kundalini joga nav domāta tievēšanai un to arī īpaši neveicina (ja vien netiek speciāli atlasītas āsnas šim mērķim. cik zinu, tad Šivas centrā ir speciālas nodarbības hatha joga notievēšanai). ja nu vienīgi tievēšana parādās kā blakusefekts sākot vairāk domāt līdzi savam fiziskajam ķermenim un, piemēram, iedziļinoties ajurvēdas principos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gras: tievums[info]gras on March 22nd, 2010 - 05:04 pm
Nu man tā jōga visā manā tievēšanas procesā ir kā papildus lieta, lai būtu smukāks augums nekā vienkārši badojoties - tāds rodas, jo vnk badojoties, ja to nedara ārprātā ilgos laikos, tad visa āda kļūst tāda netvirta, tpc jōga ir kā mazais tvirtuma bonusiņš, kāds rodas, jo hatha jōga tur, kur eju es, pietiekami noslogā ķermeni[nē, es nekāroju būt tur baigais muskuļu kalns], un arī kundalini jōgā mums katru reizi ir vismaz pa vienai tievēšanas asanai.
Plus vēl baigi forši sakārto visas domiņas un skatu uz lietām, tā kā tas nav tā, ka es ēstu baigi daudz un domātu, ka jōga radīs brīnumus. [:
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
*: perpendikuls smejas[info]inese_tk on March 22nd, 2010 - 06:03 pm
nuja, tā jau tam arī jābūt, kā Tu raksti.
lai sokas tad.
(Reply) (Parent) (Link)