Ziņas no rōzā poniju un vienradžu pasaules - Post a comment

About Post a comment
Vai tas ir cirkus?September 4th, 2012 - 09:08 am
3. septembris
Šobrīd notiek Svinīgais mācību gada sākuma pasākums aktu zālē. Pasniedzēju sastāvs uz skatuves — praktiski visi virs 55. Izglītojamie vakara grupā — pārsvarā pieauguši cilvēki.

Grupas sarakstā bija obligāti jānorāda telefona numurs. Kā zināms, telefona numurs ir tāda ļoti privāta informācija. Man, ziniet, dikti nepatīk saņemt zvanus par visādām svarīgām darīšanām pēcpusdienas snaudas vai rīta seksa laikā. Pat ja zvanu neceļ, process ir iztraucēts. Apjautājoties kļuva zināms, ka telefona zvani ir veids, kā paziņot par pēdējā brīža nodarbību izmaiņām. Un MyKoob tās nevar ielikt, jo to dara tikai skolas datoradministrators, kurš var nebūt uz vietas. Īsziņas neeksistē, e-pasti neeksistē, iekšējās MyKoob ziņas neeksistē. Tikai citas domas un darbus pārtraucoši, ceļā esot nedzirdami telefona zvani.

Skolā ir bezvadu tīkls, kura parole audzēkņiem netiek izpausta. Audzēkņi pārlieku noslogojot tīklu un rodoties problēmas ar svarīgajiem skolas darbiem, zin kā, mūsdienās viss esot datorizēts, saslēgts sistēmās. Aizraujoši, vai ne? Diez, kāpēc tad tās sistēmas tiek dublētas pa vecam? Akjā, un vēl visi, kuriem nepieciešamas izziņas, nu tur Rīgas Satiksmei un vēl, tika nobrīdināti atķeksēties sarakstā un pacietīgi gaidīt kādu nedēļu. Jo skolā uzņemti 400 cilvēki un tas ir dikti daudz. Pirms dienas dzirdēju līdzīgā intonācijā teiktus vārdus, tikai par universitāti un pieciem tūkstošiem. Universitāte izziņas gan spēj iedot pēc pieprasījuma un fiksi. Un Rīgas Satiksmei šīs ziņas (aleluja!) tiek padotas automātiski. Mjāāā, četri simti cilvēku, tas nav joks.

Vēl direktors pieteica, ka atstāt mašīnas/motociklus/riteņus skolas priekšā ir stingri aizliegts. Kā varēja noprast, tāpēc, ka tur ir zīme apstāties aizliegts un ir zagļu nedrošs rajons. Īsti nenoprasīju, vai uz savu atbildību tiešām nedrīkst slēgt riteni, pāri ielai nav tik ērtas vietas, kur pieslēgt. Aizliegums gan izskanēja ārkārtīgi nopietni, nu redzēs vēl, kā būs.

Vēlāk
Grupas audzinātāja un datormācības pasniedzēja vienā personā ir gana sakarīga tante un atzīst, ka atsēdēt neliks. Oficiāli datormācība paredzēta no pilnīgas nulles līmeņa — kas vispār ir laba lieta. Vai krievu valoda arī būs no nulles līmeņa, ja mums paredzēta krievu valodas stilistika? Vai arī es būšu nesekmīga kādā priekšmetā?
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba