04 Aprīlis 2011 @ 09:05
 


Ļoti mierīga un patīkama svētdiena šoreiz sanāca. Gastronomiskās izvirtības pusdienās - tīģergarneles mango mērcē un augļu salāti ar sieru. Tad sekoja neliels, bet ļoti patīkams šopings Spice un Spice Home centros. Starp citu ievērtēju viņu jauno izreklamēto Homelounge. Patīkama vietiņa, kur uztaisīt pauzi starp veikaliem, iedzert vīna glāzi, pašķirstīt kādu lielo ilustrēto izdevumu par interjera dizainu. Interjers košās krāsās, vairākas atpūtas zonas, bezvadu internets... Vienīgi man likās, ka ēdienu ziņā varēja būt lielāka izvēle un varēja arī ielikt pāris neitrālus žurnālus kā arī bērnu grāmatas, citādi izņemot žurnālu "Leģendas" viss pārējais ir par un ap interjera tēmu.





Viens no maniem pirkumiem ir šī grāmata.



 "Любовь замечательных людей" ir krieviskais nosaukums. Grāmatā apkopoti slavenu personību, piem., Greisas Kellijas, Odrijas Hepbernas, Džeinas Fondas un citu mīlas stāsti. Šis tas jau sen zināms, bet kopumā ļoti interesanta.  



Vakarā pie vīna glāzes noskatījos "Rabbit Hole". Manuprāt, visas filmas ar Nikolu Kidmenu ir must-see un šis nav izņēmums.
Nikola Kidmena kā vienmēr lieliska. Spriežot pēc treilera, es gatavojos diezgan drūmai un emocionālai drāmai. Rezultātā emocionāla tā protams bija, bet par drūmu nosaukt nevarētu. Es teiktu pat savā ziņā pozitīva, laba filma par divu cilvēku nelaimi un viņu veidu kā tikt tai pāri. Īstā filma mierīgam svētdienas vakaram mājās.
 
 
I feel: awake