Vientuļais stepes vilks - Gastronome. [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gastronome. [6. Aug 2016|17:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:6. Augusts 2016 - 23:46
(Link)
Tad mums ir kas kopējs - es arī turu alkoholu, un arī esmu nodzēris smadzenes. Tagad, kad esmu atteicies no šīs degradējošās narkotikas, redzu kādu postu manam intelektam tā ir nodarījusi, bet šūnas neatjaunojas.
Un tāpēc saprotu Tavu koncentrēšanos uz jautājumu par intelektu. Bet apstādināt tālāku degradāciju, var pārtraucot dzert. Grūts lēmums, jo tad arī nāktos atzīt savu alkoholismu. Bet es to izdarīju, un jūtos labāk.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:7. Augusts 2016 - 10:38
(Link)
Mēs esam pazīstami? Domāju, ka nē, tādēļ es šo situāciju redzu, poētiski izsakoties, šādi - nepazīstams cilvēks atnāk ciemos (manā cibas žurnālā), es tīri cilvēcīgi lieku galdā paēst, kas nu ir ( ļauju rakstīt komentārus), bet ja tagad ciemiņš man pārmet par netīriem traukiem izlietnē, jau ir par daudz. Ko man darīt, izmest nelūgto ārā vai pats pratīsies?
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:7. Augusts 2016 - 12:42
(Link)
Ērmotais viesis kādu laiku cieši uzlūko namatēvu, it kā mēģinot noteikt vai sacītais nav joks. Pabīdījis malā neaiztikto antilopes cepeti, demonstratīvi noslaucījis muti galdautā, viņš ceļas lai dotos. Noplīvo pie durvīm pavirši piespraustais, pabalējušais Kardašjanas plakāts, un prom viņš ir.

Lai laba svētdiena!
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:7. Augusts 2016 - 12:46
(Link)
Labi rūkts, man patika.