Vientuļais stepes vilks - [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[5. Aug 2011|11:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lasot grāmatu "Černobiļa lūgšana" (baigi smagi lasās, mazās devās), mani nepamet sajūta, ka neizskaidrojamās izjūtas manī ir raisījis vēl kāds literārs darbs. Un šodien virs mana paura iedegās Iļjiča spuldzīte - Knuta Hamsuna "Bads". Lasi pacilājošā mentālā stāvoklī un vienā brīdī tas viss neizskaidrojami saplok. Lasi depresīvā nelaimes brīdī un kļūst vēl sliktāk, tad pēkšņi atkal - varēja būt sūdīgāk. Un nepamet kautkāda vainas apziņas sajūta, nepamatota, bet...
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:5. Augusts 2011 - 12:08
(Link)
jocīgi, visi saka, ka tā esot, bet pie sevis neesmu novērojusi šito. nu, ja ir slikti, palasi vai paklausies kaut ko bēdīgu un uzreiz baigā megabēda pašam. jā, proms, bēdīgā noskaņojumā klausoties bēdīgu meldiņu apraudāties ir kudīš vieglāk, kā to pašu darot pārlaimes brīdī. bet nu so what. tas jau tikai nozīmē, ka tajā brīdī biju emocionāli nestabila nevis, ka kritu vēl dziļāk bezgalīgā depresijā :D a prieka brīžos man, teiksim, rādjogalvas vēl vairāk uzlabo noskaņojumu. lai gan skaitās tipa pasaules depresīvākais muzons. nē, es nesaprotu. lai gan to černobiļas grāmatu neesmu lasījusi. bads bija diezgan garlaicīgs. bet varbūt jāizlasa vēlreiz :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2011 - 12:24
(Link)
Nu gan jau ne visi saka, mēs taču savā būtībā esam tik unikāli, katram tas mentālais stāvoklis ir tik daudz komplicētu lietu kopums, ka sajūtās mēs nespējam iekāpt divreiz vienā upē. Tā man šķiet.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:5. Augusts 2011 - 12:30
(Link)
tad laikam tie, kam tas kopums ir līdzīgāks man, vnk visi klusē :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2011 - 12:35
(Link)
Pēdējā laikā pieķeru sevi netipiskā ampluā - nereti paklusēju!:)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:5. Augusts 2011 - 12:37
(Link)
hh gan jau pāries :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2011 - 12:43
(Link)
vai ne, citādi kautkā nejūtos savā ādā:>