Vientuļais stepes vilks - Tikai Rīga, tikai Dinamo! [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tikai Rīga, tikai Dinamo! [1. Mar 2011|11:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Noskaņa: |bija un nav]
[Troksnis |Pienvedēja piedzīvojumi - Cilvēks ar trepēm]

Nu ko mīlīši, vakarā derbija turpinājums. Par ko nu es beidzot varu 100% piekrist Armandam (Pučem), ka Znaroks jau ir zaudējis. Vai nu darbu un plejofa sērijā, par ko mēs gandrīz nemaz nešaubāmies :)), vai...UN...JAU cieņu izlases kodola acīs un garā. Starp citu uz Značoka pusretorisko jautājumu/izbrīnu pēcspēles konferencē, ka ņehuja (tieši tā viņš domās teica) nesaprata noraidījumu papildlaikā, es varu atbildēt. Jūlis deva stingru uzstādījumu nebazarēt ar tiesnešiem par lēmumiem. Bija vai nebija, sakod zobus, aizmirstam un spēlējam, savukārt maskavieši, kam vien nebija slinkums, slidoja entās reizes klāt, šķiežot sviedru un siekalu kokteili sejā brēca - tev nav taisnība, tiesnesi! Patiesībā - sranij mudak, kupi očki!!! Nu un cilvēkam piegriežas, jau tā pie konsekvences trūkuma pie fiftī/fiftī varianta nolemj, še, turi pridurok! Znarok, Tu esi zaudējis!
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]courty
Date:1. Marts 2011 - 11:28
(Link)
jā, vakarā būs uhh!
From:[info]affair
Date:1. Marts 2011 - 11:31
(Link)
totāli!
[User Picture]
From:[info]torch
Date:1. Marts 2011 - 11:46
(Link)
viņš sēriju zaudēja jau svētdien.
sestdien mēģināja improvizēt, bet svētdien zaudēja sēriju.
esmu diezgan drošs, ka šovakar saimons dabūs 5+20 un spēli un sēriju izvilksim jau šovakar. tad atpūties un gaidīs loko (lai gan gribētos cerēt, ka minska šos paņems)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:1. Marts 2011 - 11:50
(Link)
Es neesmu tik drošs. Vakar Runcī, kad kautri ieminējos večiem, jūs taču zinat kā rīdziniekiem tīk gādāt drāmas un trillerus, daudzbalsīgi agresīvs aurojiens - ņekarkaj!!!:D aš bija jāatgaiņājas - tikai ne pa lūpām!:) Gribētos sēriju beigt Rīgā, vēl emocijas, daudzreiz lielākas.
[User Picture]
From:[info]torch
Date:1. Marts 2011 - 11:52
(Link)
būs Rīgā vēl spēles, bet jau nākamajā kārtā. lai beidz šovakar un sagatavojas nākamajiem pretiniekiem. Tā būs labāk. Īpaši, ja minska paspīdzinās loko un viņiem nebūs laika atkopties.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:1. Marts 2011 - 11:54
(Link)
Nu jā, jā, mana līdzjušana ir jaunā/augstākā fāzē, galvenais spēle - rezultāts pēc tam, ajh..ka nepārproti, grūti paskaidrot.:>
[User Picture]
From:[info]torch
Date:1. Marts 2011 - 11:55
(Link)
ar spēlēm jau mūs labi lutina, īpaši sestdienas :)
[User Picture]
From:[info]torch
Date:1. Marts 2011 - 12:01
(Link)
„Protams, psiholoģiski liels pārsvars, taču galā vēl nekas nav. Uz Maskavu braucam ar nopietnām domām, sagaidu ļoti grūtu spēli.”
http://sportacentrs.com/hokejs/dinamo_riga/01032011-lavins_pieradijam_znarokam_un_parejiem_ka

Šitādi teksti nekad nebeidzas labi :D
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:1. Marts 2011 - 12:03
(Link)
Uhu, nu tas ir tūlīt pēc spēles, ir laiks čaļus piezemēt. Pat Ankipāns kvieca no prieka kā puika!:D Protams, nedrīkst zaudēt prieku par spēli, bet ar mēru emocijas:>
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:1. Marts 2011 - 12:20
(Link)
Starp citu, vakar parunājos ar vienu čuvako no Maskavas din līdzjutējiem, kurš kh mazliet bija iestrēdzis Rīgā, jo atšķirībā no manis nedzēra tēju, cerams šorīt beidzot paspējis uz moscw lidmašīnu. Viņa sejā bija nolemtība, kā arī attaisnoja pāris viņu spēlētāju izsvilpšanu, lai gan tas nav rīdziniekiem raksturīgi, vienmēr cienijuši pretiniekus - iemesls vienkāršs. Viņam pašam ir kauns kā paši izsvilpj savējos, tāda tā kultūra, vai tās neesamība.:>