|
[28. Jun 2010|13:26] |
Pūres adžika. Lasu: adžika tiek gatavota ievērojot Kaukāza kalnu iedzīvotāju senas receptes. Es cienu Pūres izstrādājumus, kaut vai dēļ tā, ka tie ir dārgi \m/, bet kāds sakars ar adžiku ir šai tomātu pastas un čili sēklu zaptei?:) Lasu tālāk, varbūt ir kādas seno Kaukāzu tautu slepenās sastāvdaļas - modificēta ciete, kālija sorbāts un nātrija benzonāts...varbūt šīs?
P.S. Nu vispār jau nav tā stingri teikts, ka šis konkrētais izstrādājums ir pēc tām receptēm. |
|
|
Comments: |
:D Viss ir pēc tradīcijām, kurā uzrādās kāda E viela un krāsu/garšu regulētājs :)
gan jau var arī ko dārgāku atrast. kas turklāt ir ne tikai "pēc sentēvu receptēm", bet arī vēl "ražots latvijā" :)) | |