Vientuļais stepes vilks - JRT vs. LNT [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

JRT vs. LNT [22. Sep 2006|13:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Troksnis |Fiesta - Pogues]

Vakar pēc kroga pavēlāk brausēju TV programmas (visas piecas) un uzdūros tv1 raudījumam 100g kultūras. Neteiktu, ka skatos to, bet ieraugot Gintu Grūbi ieinteresēja. Izrādās sakarā ar teātra sezonas atklāšanu apskata Latvijas Nacionālā teātra "Draudzes bazārs" un JRT "Latviešu mīlestība". LNT = lēts balagāns, Kornēlija debīli "joko" kājas mētādama par Džordžu... zālē smiekli, populāri personāži tiek piesaukti - atkal smiekli. JRT = kolosāls aktieru darbs, A. Hermanis komentārus neprasa. Atkāpe: tiek pieminēts Latvijas Nacionālais teātris un zāle iesmejas..:)

Vispār jau palika žēl LNT, nebija jau godīgi tā abus nolikt vienos svaru kausos, apmēram kā 1kg mākslas un 100g POPkultūras.

upd. aa un tika interveeti skatiitaaji peectam, JRT naaca aara cilveeki analizeejot, sajuusmaa par izraadi, domaajot. LNT - pusmuuzha kundziite: aj un tad piemineeja Domburu, un TAs bija tik smiekliigi, un tad...un es akal smeejos. wiiii!! veemiens..
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]courty
Date:22. Septembris 2006 - 13:47
(Link)
es biju iegājusi LNT, tur uz "Draudzes Bazāru" biļetes izpārdotas. Protams, nešaubos, ka uz "Latviešu mīlestību" arī nav:)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Septembris 2006 - 14:09
(Link)
nu tu speej aiziet uz LNT ? es nee... drauss meesls tiek kultiveets
[User Picture]
From:[info]courty
Date:22. Septembris 2006 - 14:13
(Link)
man mamma prasīja, lai nopērku un kompānijas pēc noteikti aiziešu.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Septembris 2006 - 14:16
(Link)
izskatiijaas shausmiigi ... bet nu gaumes jau dazhaadas laikam.
[User Picture]
From:[info]_libertine_
Date:23. Septembris 2006 - 13:41
(Link)
tad kad es buushu kundze gados, tad notiekti arii ieshu LNT , man noteikti buus apriebusies visa taa analizeeshana un buus svariigi kaut kur smelties taas pozitiivaas emocijas. protams tagad ir `stiliigi` iet uz JRT (es protams pilniibaa piekriitu, ka vinju uzraades ir ljoti labas), bet par gaumi nesrtiidaas un ne jau vienmeer cilveekam gribas to fdziljo domu.
From:(Anonymous)
Date:23. Septembris 2006 - 13:57
(Link)
Piekrītu :)
Vnk katram cita auditorija..

Agzas
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:23. Septembris 2006 - 15:54
(Link)
Tu to nevari zinaat, ko izveeleesies:) bet tagad?
[User Picture]
From:[info]_libertine_
Date:23. Septembris 2006 - 18:27
(Link)
protams sirds dziljumos ir ceriiba ka uz vecumdienaam nesaslimshu ar vecuma marazmu un buushu intelegjenta, domaatspeejiiga leedija =)
bet tagad, protams, esmu ar mieru maksaat tikai par JRT izraadeem, par kvalitaati =) un uz teaatri neeju ar domu izklaideeties.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:23. Septembris 2006 - 19:04
(Link)
nu re
[User Picture]
From:[info]karlowich
Date:11. Oktobris 2006 - 13:31
(Link)
Besī ārā, ka par krutu izrādi tiek uzkatīta tāda, kurā vismaz pāris reizes jāpasaka kas rupjš. (JRT) Tas lūk parādod patiesās emocijas. Gaku galā, tas ir TEĀTRIS - cilvēki tur iet izkalidēties, ja gribu padomāt par dzīves jēgu, tad varu palasīt kādu grāmatu vai avīzi. Kur paliek klasiskās lugas? Tiek pārtaīsītas par ūbermodernām, bet kāpēc tās nevar palikt tādas pašas, vienkāršas klasiskās lugas?