Comments: |
| From: | goddes |
Date: | 11. Maijs 2009 - 16:48 |
---|
| | Re: RIMI broileri?;) | (Link) |
|
ojbļe!:D (atvainojos). Nē, iemarinēju sestdien, tāpat, jo atcerējos veco recepti, kad oregāno uc. nebija:) vakar uzcepu.
| From: | kuminjsh |
Date: | 11. Maijs 2009 - 16:50 |
---|
| | Re: RIMI broileri?;) | (Link) |
|
Un tas būtu? Etiķī, sālī un sarkanos piparos?;)
| From: | goddes |
Date: | 11. Maijs 2009 - 16:52 |
---|
| | Re: RIMI broileri?;) | (Link) |
|
Tējkarote citronskābe, ēdamkarote sāls, ēdamkarote cukurs, sadauzīts melnais pipars drusk, saberzta lauru lapas strēķits, pāris ķiplokdaivas. Liek zem sloga un kad sasulojās ir gatavs.
| From: | kuminjsh |
Date: | 11. Maijs 2009 - 16:57 |
---|
| | Re: RIMI broileri?;) | (Link) |
|
Aga, šitādu nezināju. Mēs kādreiz "Minskas zilās vistas" diennakti marinējam etiķūdenī, tad ierīvējām ar sāli un sarkaniem asiem pipariem un ķiploku, stundiņu pacepināja krāsnī, tad apmeta uz rinķi, apzieda ar skābu krējumu un vēl pusstundiņu cepināja. Visas kojas siekalojās gar mūsu ķēķa durīm!;)
Huh, pamēģini kādreiz šo, kaut vai pāris ciskām, tik pārturēt nevajag, dikti citronskābīks, taču man patīk, piedegušo draņķi kasīt un ēst mmm. | |