14 July 2008 @ 05:42 pm
 
PLMP fuckin suukaa!
Jau saakot ar to, ka sheit Latvijaa izdotaa info par pasu mainju bija murgaina un agoniskais process tomeer joprojaam turpinaas- visi tie cilveeki, kuri dziivojaas aarpus latvijas ar LV paseeem katru dienu punkjojaas un raud un mees ar vinjiem kopistiski ruucam par PLMP departamenta suudiigo darbu. kaut kaads marazms un spiidzinaashana, blje. maukas.
 
 
Hormoni: dusmiigs un zjeel
 
 
( Post a new comment )
Andris[info]degeneralis on July 15th, 2008 - 11:22 am
"visi tie cilveeki, kuri dziivojaas aarpus latvijas ar LV paseeem katru dienu punkjojaas un raud un mees ar vinjiem kopistiski ruucam par PLMP departamenta suudiigo darbu."

Eh, ja dzīvu arpus Latvijas, tad sūdzības tiešām nevaru saprast. Nu, nezinu, kā ir Londonijā vai Dabļinā, bet citādi caur visām pārējām vēstniecībām pasi mierīgi saņemsi maksimums mēneša laikā, un par to laiku vari paturēt veco pasi (ja kaut kur jāceļo vai tā). Kāda tur problēma?

Man nulle simpātiju pret durakiem, kas divas dienas pirms ceļošanas atklāj, ka varbūt tomēr būtu labi, ja būtu derīga pase, un pēc tam lamājas, ka pasaule nav iekārtota tieši pēc viņu vēlmēm.

Tas, ka Rīgas nodaļās rindas ir necilvēciskas un nepieņemamas, tā jau ir cita lieta.
(Reply) (Link)
Andris[info]degeneralis on July 15th, 2008 - 11:23 am
Un kāda tur problēma ar info meklēšanu? PMLP mājas lapa ļoti normāla, ja kaut ko nesaprot, tad pacel to sūda klausuli un uzzvani pmlp vai vēstniecībai. Rociņas taču cilvēkiem parasti ir...
(Reply) (Thread) (Link)
Goba[info]gobish on July 15th, 2008 - 12:31 pm
nu nez. kaut kaa jau shkjiet, ak info nenonaak liidz pareizajiem galiem.
ja pase tev veel ir deriiga gadus 3-4.. varbuut jau taa ir kaa saki, ka rocinjas par iisaam lai paskatiitos, bet neienaak praataa taada lieta, ka likums mainiits un pase nav deriiga, kaut arii terminjsh staav veel liidz divtuukstosh desmitajiem gadiem...
aj, protams dusma ar parauj uz vinjiem ka meegjina te izluugties kaut ko un taa... bet veel stulbaak par pasu nemainiishanu tracina kaveejoshi cilveeki korkjos un cilveeki vispaar bez paseem. taas gan jau ir dulluma paziimes.
kad es gribeej samainiit pasi caur juuseejo maaju, noraustiijos no cenas un ilguma cik ilgi jaaagaida pase. njjjaaa.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Andris[info]degeneralis on July 15th, 2008 - 02:41 pm
A aviokompānijas tiešām neiečeko personas ar tādām pasēm? Kad pēdējo reizi lidoju, manuprāt čekoja pat ar LV vadītāja apliecībām... nu, ja pasi nepieņem, parādi kādu citu doķi, gan jau, ka ielaidīs...

Nē, nu, bet tie, kuri dzīvo ārvalstīs, var jau mierīgi atbraukt uz .lv un par 25 LVL nomainīt divu dienu laikā, kas tāpat sanāks letāk, nekā caur vēstniecību. Un UZ Latviju noteikti laiž ar vecām pasēm. Tak kāda problēma, aizbrauc, nomaini divās dienās un viss. Mierīgi vari turpināt pirst un dirst pa visu pasauli!

Bet nuja, cilvēki vispār bez pasēm, pieņemu, ir parasta parādība pēc LV iestāšanās Šengenā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Goba[info]gobish on July 15th, 2008 - 02:46 pm
tur jau tā lieta, ka ielaiž iekšā ar vecajām, bet nau info, ka laukā ar tādām netiks.
aj, tagad jau vieglāk pateikt tādiem, ka game over un neķert kreņķi.
gan jau līdz gada beigām viss būs ok :P :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Andris[info]degeneralis on July 15th, 2008 - 02:55 pm
Kā ar vadītāju apliecībām (Latvijas) un parastām ID kartēm (sākām, Zviedrijas parastā, nu, kas nav pēc ES parauga?

Interesēs pēc piektdien varētu mēģināt Stokholmā iečekoties ar savu veco Zviedrijas ID, kurai vēl pie tam derīguma termiņš iztecējis :D
(Reply) (Parent) (Link)