gnidrolops

Pēdējais ieraksts no šī konta

Dec. 3rd, 2021 | 03:30 pm
From:: gnidrolops

Te raksta [info]pishjaanis un [info]gnidrolops kontu autors.

Protams, ka neesmu ne Didzis (kas šejienes pamuļķiem beidzot pielecis), ne arī nefolks/bauda (kas šejienes pamuļķiem vēl nav pielecis). Nekādus citus parodijkontus (tāpat kā Pišjāņa kontu Twitter) šeit veidojis neesmu, kaut man nav iebildumu, ja neticiet man uz vārda un turpināt nefolku uzskatīt par šo kontu autoru - nav vēlmes, lai šejienes pamuļķi sāk man bāzties virsū ar savām lūzeru caurejām.

Iemesls, kādēļ pirms nepilniem 7 mēnešiem tapa [info]pishjaanis, bija tas, ka doktora grādu iegūstošais Latvijas izglītības sistēmas kārtējais vanckars, Telošu portāla redaktors Krišjānis Lācis savas nesodāmības apziņā bija zaudējis saikni ar realitāti, iedomājoties, ka viņam te ir atļauts viss - [info]teja aicinājums Krišjānim Lācim izbeigt viņu stalkot un no tā izrietošais Cibas cepetis bija pēdējais piliens, kas motivēja rīkoties. Un tā tapa [info]pishjaanis - projekts, ar mērķi padirsināt uzpūtīgo pamuļķi, nedodot viņam un citiem pamuļķiem iespēju sist pretī. Nav tas bruņnieciski, ne arī džentlmeniski, toties ļoti efektīvi pret tādiem kā Krišjānis Lācis. Un efekts pārsniedza jebkādas manas cerības. Es labi zināju, ka Krišjānis Lācis ir ne pārāk gudrs, mazvērtības kompleksu mākts, atzinību alkstošs, vienlaikus uzpūtīgs un ar paškritiku apdalīts, bet tas, ka viņš uz šo kontu reaģēs tik nožēlojami histēriski pat mani nedaudz pārsteidza. Es sliecos ticēt nefolkam, kurš rakstīja, ka tieši Krišjāņa Lāča nožēlojamā reakcija uz [info]pishjaanis lika viņam zaudēt jebkādu cieņu pret sevi. Laikam lieki teikt, ka Krišjāņa Lāča nožēlojamā reakcija mani motivēja to turpināt, vienlaikus ķerot fun, kā arī dodot mājienu citiem šejienes pamuļķiem, ka ar viņiem var notikt tas pats.

Bet tādiem kā [info]gnidrologs pēdējais šķiet nepieleca. Tad pirms nepilna pusgada tapa [info]gnidrolops. Ņemot vērā, ka [info]gnidrologs ir visai primitīvi lūzerīgs subjekts, viņu parodēt un par viņu ņirgāties bija pat vieglāk. Vienlaikus jāatzīst, ka [info]gnidrologs vismaz nebija tik stulbs kā Krišjānis Lācis un vienbrīd mēģināja pat izlikties, ka viņam parodijkonts pat patīk. Bet tas nestrādāja, jo sen vairs nav noslēpums, ka viņa urlīgā dvēselīte patiesībā ir diezgan trausla pret katru savā virzienā adresētu nelabu vārdu un tas bija vien laika jautājums, kad viņš šo teātri izbeigs.

Kopumā jāsaka, ka rakstīšana abos kontos nepaņēma pārāk daudz laika un arī negribējās, lai tas aizņemtu pārāk būtisku daļu no brīvā laika. Tas arī bija iemesls, kādēļ man pietika ar diviem parodijkontiem. Kurš vai kuri ir veidojuši pārējos parodijkontus (izņemot kontus, kuru autorībā nefolks ir nepārprotami atzinies) grūti pateikt un mani tas arī īpaši neinteresē. Šejienes pamuļķiem neiesaku dzīvot naivās ilūzijās, uzskatot, ka Krišjāni Lāci un viņam līdzīgos pamuļķus šeit ciest nevar un par viņiem ņirgājas tikai viens nefolks.

Šobrīd man šajos kontus rakstīt trūkst turpmākās iedvesmas un motivācijas, sevišķi tādēļ, ka par šiem un citiem šejienes pamuļķiem turpina ņirgāties citi, tādēļ šis ir mans pēdējais ieraksts, kuru publicēju abos savos parodijkontos.

Un nobeigumā vēlos pateikt, ka šeit vairums Cibā palikušie tomēr esat svētulīgi liekuļi. Stalkošana doksošana un bullijošana Cibā ir notikusi jau sen, tikai vairums no jums to izlikās neredzam, kamēr tas personīgi nesāka skart jūs pašus, jūsu čomus vai citus tuvus cibiņus, tāpat kā mēdzāt līdz šim diplomātiski pievērt acis, kad to dara "savējie" pret kādu, kurš nav "savējais". Tādēļ nefolka un dažu citu plosīšanos esat godīgi nopelnījuši un ņemat vien par labu.

P.S. Kontus nedzēsīšu. Lai tie paliek kā atgādinājums Krišjānim Lācim, [info]gnidrologs un viņu domubiedriem, kādi nožēlojami deģenerāti viņi patiesībā izskatās no malas.

Link | skatīt visus grādus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: