HERE I AM - [entries|archive|friends|userinfo]
katii

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[24. Feb 2010|00:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rafam uz Ziemassvētkiem nopirku disku komplektu un smaržas. bija sarunāts, ka dāvināsim kaut ko maziņu un pēc tam kaut ko lielāku uz karaļiem 6. janvārī.
24. 12 man bij BRĪVDIENA. braucām vakariņās uz Teldi. tās šoreiz bija uz terases kopā ar brāļa ģimeni un māsu un viņas boyfrendu.

man tomēr tur nebija nekādas Ziemassvētku noskaņas. pārāk liels troknis un bardaks. bez eglītes, bez svecītēm, bez Ziemassvētku dziesmām, lai gan Rafa paņēma datoru, kur mums bija Ziemassvētku dziemas. Andreai nepatika, jo bija angļu valodā, tā ka šī mēģināja uzlikt radio. būtībā viens liels bardaks. šikajiem bijām nopirkuši dāvans un tas savukārt nepatika Rafas brālim., kas man, protams, leikas liela tonteria. nu, bet mājās, ierodoties zem eglītes bija dāvanas. un tad atcerējos, ka, man esot mašīnā Rafa aizbildinājās, ka kaut ko ir aizmirsis un skrēja atpakaļ uz māju...

es savukārt vēlāk uzliku dāvanu uz spilvena.
saņēmu Vējiem līdzi un Ingrīdas Bergmanes DVD disku, Versace smaržas Cristal un Dena Brouna EL simbolo perdido.
beigās palikām mājas, kaut aŗi man 25.tais bija brīvdiena. negribējās fiestu.

Uz Jaungadu arī braucām uz Teldi, taču pie brāļa ģimenes. tur bija mazliet vairāk cilvēku, taču nekā interesanta. paēdām, kas man likās nepavisam ne svētku ēdiens - zivju zupa un vēl kaut kas ar zivīm. un nolēmām, ka uz 12:00 brauksim uz Las Canteras skatīties uguņošanu. paņēmām šampanieti un vīnogas un ar moto braucām uz Las Canteras. bija ļoti daudz cilvēku un forša atmosfēra. apēdām vīnogas, izdzērām šamapnieti un vēl mazliet palikām, taču man vajadzēja drīz doties uz mājām, jo nākamajā dienā darbiņš sākās 7:00 no rīta.

Gulēju ļoti slikti, jo man griezās vēders uz riņķi, nevarēju sparast, no kā tas ir un vai neesmu par daudz iedzērusi alkoholu, jo 6:00 jau vajadzēja vadīt mašīnu. tacu izrādījās, ka tā bijusi zivju zupa, jo arī Rafa nejutās labi. par laimi, viņš mani veda uz darbu un par to biju ļoti pateicīga, jo patiešām nejutos labi ar vēdaru. Yanira izrādās jau 23:00 bija aizgājusi gulēt un tad uz 24:00 piecēlusies, lai piezvanītu un aspvektu savu Kanādas ģimeni, kur auklēja bērniņu.

tā iesākās Jaunais gads, bet nu kopumā viss ok. :)
Latvijā ar Jaungada sagaidīšanu visi svētki beidzas, bet te, protams, bija arī vēl Karaļi 6. janvārī. tad nu priekš šīs dienas Rafam biju sagatavijusi kā dāvanu Guess pulksteni un priekš viņa vecākiem nopirku arī iPodu. 5. janvārī Rafa gribēja ar mani iet uz veikalu, jo, redz, viņam priekš manis esot tikai viena dāvana. es atkal būtu gribējusi iet neatkarīgi, jo arī pati gribēju varbūt kaut ko piepirkt klāt, bet nebiju pārliecināt ko un vai tiešām vēl ko vajadzētu. bijā EL Corte Ingles un pēc tam aizbraucām uz Las Arenas. beigās izvēlējos ķēdīti, ko vienā brīdī viņš ļoti uzkrītoši tinoties no manis vaļā gāja pirkt. es it kā domāju ieiet Stradivariusā, bet tad vienā mirklī nolēmu, ka iešu nopirkt viņam smaržas. biju gan diezgan tālu no smaržu veikala, bet nu skrēju pirkt. šis jau mani bija sācis meklēt, jo bija jau paspējis nopirkt. bet tad Rafa, negaidot, izdomāja doties uz to pašu smaržu veikalu, kur es jau biju iegādājusi smarzas. un tur viņš man nopirka vēl 2 smaržas. un man jau to bija tik daudz!!!!!!
un tad mierīgi varējām doties uz mājām.
atgriežoties mājās no darba biju ieskējusi turpat blakus mājai esošajā kancelejas preču veikalā un nopirkusi iesaiņojuma papīru. tad nu vienā brīdī, kas Rafa teica, iziešot es ķēros klāt un visu sasaiņiju. un, no rīta (es cēlos pirmā, jo man bija darbs 7:00), ieliku dāvaniņas kurpēs, kā jau tas šeit ir parasts.

Rafa man savukārt uzdāvināja Guess pulksteni un, protams, kēdīti un vēl jau no vakardienas smaržas arī skaitījās.
Beigās viņš mani veda uz darbu un darbā ierados ļoti priecīga. Yanira bija pārsteigta par mani :).
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Marts 2010 - 22:34
(Link)
Tu tiešām te raksti? :)