making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

14. Jan 2016|15:55

gnidrologs
Tas ko cilvēki nesaprot par ''standarta ateistiem'' ir fakts, ka viņi būvē gigantisku salmu vīru par to, kas ir kristietība un reliģija vispār. Ar šo problēmu vajadzētu sākt, pirms rakstīt dziļdomīgus palagus. Cilvēks ir PAT ĻOTI kristietības centra, jo ir vienīgā būtne bez Dieva, kas tā pat kā pirmais ir divine, kā rezultātā kā galvenā izšķirošā atšķirība starp zvēru un cilvēku ir inteliģence. Tās stipri pietrūkst mūsdienu vokālajiem ateistiem.

Ja gribi ieskatu par kādu reliģiju, tad jālasa raksti un apokrifi no ievērojamiem baznīctēviem, praviešiem, teologiem utt. Un vispār, labāk sākt ar Platonu un mēģināt saprast, ko viņš teica. Pēc tam kļūst daudz labāk saprotamas arī vecās reliģijas un to centrālās maksimas.

Starp citu, ja runājam par racionālu argumentāciju, tad tam labi kalpo t.s. ''kulturālā kristietība'', kuras apoloģēts pēdējos gados kļuvis neviens cits kā ateistu elks, Davkins:
http://media.breitbart.com/media/2016/01/Dawkins.jpg
https://i.imgur.com/gniSjhh.png

Tāpat pirmo reizi dzirdu par ''tradicionālajiem diētistiem''. tā noteikti ir kāda stulba sīka sekta līdzīgi kā vegāni, kuri nefiltrē realitāti. Tas, ka tā sastāvējusi tikai no putrām, rāceņiem un maizes ir pilnīgs bullšits. Tas var būt kaut kur daļēji korekts tikai noteiktos reģionos ar skarbu klimatu un ierobežotiem resursiem vai bargos klimatiskos periodos. Dabiski, ka graudu produkcija bija diētas pamatmasa, bet tāda pati tā ir arī šodien. Dārzeņi, augļi, gaļa, piena produkti un zivis ir bijuši pieejami kopš vispār pastāv mājsēžu-agrāristu saimniecības un tad, kad nav pieejami svaigi šo produktu varianti, pastāv marinēti, ievārīti un citādi konservēti varianti, kas arī ir zināma lieta, kopš teju aizvēstures.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..