making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

27. Jun 2015|23:22

gnidrologs
Apskatījos pirmos dažus rezultātus.

Tēmas saskatīju divas. Pirmā ir klasiskais ''aijajaijai mums ir pārāk maz sieviešu un minoritāšu iekš profesijas x, tāpēc par katru cenu jādara tā, lai arī te būtu perfekts egalitārisms.
Point denie, obv.

Otra, ka kodēšana priekš kopējās kognīcijas attīstības pēķšņi ir tik pat vajadzīga kā valodas vai matemātikas apguve. Neatradu pamatojumu.

Pāris komentāri, kuriem piekrītu

''Reasoning, logic, expression in spoken languages, as well as in coding. Classical high school – latin and greek, will teach more bout reasoning and logic than any engineering school class on computer programming.''

''lets teach them better, mathematics''

Apgalvojums, ka visiem jābūt ''computer savvy'' profesionāla IT speca līmenī arī neliekas pamatots. Kāpēc ne inženierija vai filozofija?
iebildumu nebūtu, ja kurikullums būtu no gumijas, bet jebkurš jauns obligātais priekšmets nozīmē vai nu palielināt kopējo stundu skaitu vai izmest kādu citu priekšmetu.
Stundu skaitu visdrīzāk neviens neņemsies palielināt, tāpēc kuru priekšmetu tu iedomājies kā potenciālo aizvietojamo un kāpēc?

Plus, ja vari, man kā lamerim paskaidrot, ko papildus klasiskajai matemātikai, ''pienes pie galda'' programmēšana no tīrās kognīcijas viedokļa?

saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..