making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

qws 3. Sep 2014|21:10
Anonymous
Tas, ka zem šī jēdziena slēpjas patiesībā nepareizas lietas un sapratne nepadaru pašu feminismu kā tādu nosodāmu vai nepareizu. Acīmredzami pa lielai daļai gribēju izteikt aizkaitinājumu par šī vārda biežo un nepareizo pielietošanu. :) Aiz vārda "patriotisms" arī bieži slēpjas cilvēki, kuri vienkārši nīst sveštautiešus, vai tas nozīmē, ka "patriotisms" ir cittautiešu nīšana?
Žēl, bet cilvēkiem tik ļoti patīk uz visu skatīties no "mēs(līdzīgie) pret viņiem(atšķirīgie)" skatu punkta. Un ļoti bieži strīdi sākas uzvedoties ar necieņu pret "atšķirīgajiem". Piemērs, vārdi "sievišķi, nomierinies" tiks uztverts atšķirīgi, ja to izteiks cita sieviete sievietei vai vīrietis sievietei. Ļoti iespējams, ka viņas atbilde tev ir naidīga, nevis jo viņa ienīst tevi kā vīrieti, bet gan neapzināti aizstāvas izjūtot noniecinājumu. Tas pats attiecināms uz pārējiem jau minētajiem dažādo grupu piederīgo strīdiem un aizvainojumiem.
Piekrītu, ka mūsdienās galvenās problēmu zonas ir citur, un ir arī cilvēki, kas mēģina tajās palīdzēt. Savukārt par vienlīdzību rietumos....oficiāli jā, taču ne viss vienmēr notiek tā kā rakstīts uz papīra. Šī aspekta diskusija, gan mani šobrīd pārāk nesaista.
Papildus, vai vari lūdzu paskaidrot ko tieši tu domā ar "mauku gājieni"? Pirmais, kas iepeldēja apziņā ir pride gājieni, bet esmu pārliecināta, ka tas nav tas ko biji domājis, bet diemžēl nekas cits man īsti prātā nenāk.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..