making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

10. Jun 2020|16:37

gnidrologs
Tu esi daudzas reizes atbalstoši izteicies pret daudz maigāku protesta formu (ja tās vispār var saukt par protestu) aizliegšanu runas brīvības ierobežošanas veidā. Tāpat tu noliedz tautu pašnoteikšanās tiesības, apgalvojot, ka migrantiem ir lielākas tiesības pārcelties uz kādu valsti, nekās vietējiem ieddzīvotājiem izvēlēties kādus ciemiņus pieņemt. Arī šis tas cits, kas ir klaji pretrunā par klasisko izpranti par demokrātiju.

Šajā gadījumā tu atbalsti "protesta" formas, kas bija raksturīgas boļševiku teroram. Antifa/mlb bandīti piekopj iebiedēšanas un mobbinga taktiku un demolē ierindas civilizedzīvotāju īpašumus. Viņi, atsķirībā no boļševikiem, pat gandrīz neuzbrūk valdības iestādēm un amatpersonām, ja neskaita policijas iecirkņus. Pie tam dara to štatos, kur viņus klusējoši atbalsta un vietējie 'demokrātu' varturi.

Tā kā nē, es nevēlos neko kontrolēt, bet ja manā pagalmā sāktos kas tāds, tad nāktos meklēt ieročus un bruņotu palīdzību (ko daudzi ASV jau dara). Da kaut vai ar gruzaviku sabraukt uzbrucējus. Terors pret civiliedzīvotājiem un pilsētu graušana lai paliek khmeriem un hujevbīniem, mkay.

ps.
Bet galvenais PRET KO ir protests. Pat ASV visi dati liecina, ka kreisie pilnībā kropļo reālo situāciju ar klaju propagandu. Artis jau te vairākās vietās citās tēmās sniedza releventās statistikas. Arī es senāk esmu tās devis (jau kopš ankh/miglas laikiem, kad šīs tēmas pirmo reizi aizskārās mūsu starpā). Bet lai jau paliek ASV, tur vēl var saprast vēsturiskus cēloņus obidai. Bet kādai nekaunībai jābūt, lai melnie šādi uzvestos Eiropā, kur viņus uz rokām nēsā un kur viņi paši izdara nealīdzināmi vairāk vardarbības pret vietējiem baltajiem. Pie tam viņiem par to tiek piešķirti smieklīgi maigi sodi. Menti nevis šauj, bet aicina dzert kakao ar cepumiem utt. Protams, es saprotu, ka viņus reāli vada no augšas visādi ((community organaizeri))), bet tas enmaina absurdo faktu.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..